IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Saturday, October 17, 2009

Hari Sabtu

Penat!!
baru balik dr Klang. gi beraya umah "orang tu"..sedap dpt mkn lempeng + sambal pedas..
da dia tny aku nk mkn ape..aku suh dia buat lempeng..hahahaa sempoi2 udah

pastu balik kul 8, teros ke Cineleisure konon nk tgk wayang..kalo bleh nk tgk PAPADOM la kan..tapi full..nk tgk cerita lain aku tak suke..pastu teros beli tiket utk esk mlm kul 9.15
puas ati aku..hohoho

jangan esk terlupa udah..

tiket nk ke Kuantan tak beli lg..aku kena naik bas sorg2 ke Kuantan ari selasa ni..
sbb pagi Rabu nk kena scan kt sepital sana..sape nk teman aku..jom!!!!
kena naik bas sbb syarul ade test pagi Rabu tu..huhu
kang sesat camne?? senak perot aku nk pk..

ok la nk kerja kan kebun :)

-entry ape2ntah-

8 comments:

tokmi said...

shana, watpe sokong citer enemy kita berlakon....huhuhu....? biar org kata citer best sekalipun atau tiket abis pun, kalau dia tu yang belakon...hhmmmh...tak payyyahhh...hehe..kalau Mila berlakon ok la. sokong abisss

cerpelai said...

Hoh? Tadi kemain banyak lagi snap gambar.. Alih-alih satu pun tak tersiar.. Nampak sangat dah letih..!! Kehkehkeh..

SyaNa said...

tokmi~ hahaha sori la kite tgk bkn sbb "dia", tp nk tgk afdlin comel berlakon..
tp jmp bob kt hway..sure dia ingat paparazi kejar dia..hahaha

cerpelai~ hoho tau takpe

ezzati said...

nak tgk papadom gaksss

cintaKusayangMu said...

k.syana..dtg klang ke..nape xbgtau..leh wat mkn2 gaks..

mya said...

bebaik jalan weyyy

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hehehe..
nanti kasi letak gambo ye...

Nana said...

lapa la wei..