IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 30, 2009

Doa dari hamba Allah

"Ya Allah Yang Maha Pengampun..ampun kan dosa-dosa hamba Mu ini..Sesungguhnya aku sangat jahil dalam beribadat kepada Mu..Kemudian aku sangat tamak meminta-minta dari Mu Ya Allah..
Ya Allah Yang Maha Pendengar..Jika ia jalan terbaik, Kau kurniakan la kami zuriat sebagai pewaris di dunia ini..Waris yang akan mendoakan kami bila kami mati kelak..
Jika ia jalan terbaik, Kau kurnia kan la kami zuriat yang soleh Ya Allah..
Tapi, jika sebaliknya, aku redha Ya Allah Tuhan Yang Maha Mengetahui.."


20 comments:

hasliyah said...

salam..been ur silent reader quite sometime...

aminnn..semoga Allah makbulkan doa kiranya itu yang terbaik...sesunngguhnya Allah jua Maha Mengetahui.semoga syana dan suami sentiasa dalam rahmat dah lindungan allah...

JiEjAh_DeEn said...

Amin.

::Mamalyna:: said...

Insya Allah syana, semoga semuanya berjalan lancar....Ya Allah ya tuhanku, makbulkan doa sahabatku ini...amin...

ppb_ppkp said...

syana.insyallah,.semoga dimakbulkan.
DIA maha kuasa..
sama2 kita berdoa

mAr@ZiEy said...

Syana

Amin ya Rabbal Alamin..moga di makbulkan YANG MAHA ESA

Liana said...

Amin... DIA maha mengetahui segala-galanya.

watie said...

AMIN..

~Eila @ Along~ said...

amin..
syana jgn lasak2 k..

cintaKusayangMu said...

amin..ya Rabbal A'lamin....

Diarihatiku1976 said...

Syana

Amin ya Rabbal Alamin..moga di makbulkan YANG MAHA ESA

Anne Zain said...

beb...
Amin...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

AMIN...kita sentiasa mendoakan yang terbaik...

rasp said...

amin....semoga dimakbulkan permintaan mu ini....

Mak Mok said...

Shana dear,
Mak Mok sekeluarga mendoakan agar Shana akan dikurniakan dengan zuriat yang soleh dan solehah dan sentiasa menjadi orang baik-baik macam Shana and Sharul.
Jangan lasak-lasak for the first few months ni, yek?. Tell Shahrul, Shana kena dilayan seperti puteri.

Apa-apa pun, segala yang berlaku dan akan berlaku adalah ketentuan Allah swt. Jangan berhenti berdoa.

Sayang dari Everloving Mak Mok (hehe) & family.

b.O.n.d.a said...

aminnnn...semOga dimurahkan rezeki =)

Anonymous said...

syana..mas n hubby doakan yg terbaik tuk treatment kali ni k..jgn lasak2..byk2 doa moga rezeki tuk syana kali nih..amin...masam8710

gee ryder said...

syana, aku sama2 amin kan doa ko tu..
satu lg doa yg aku amalkan masa nak pregnant dulu doa nabi zakaria..pendek je ayat tu..tp aku dh lupa hehe

ratu78 said...

amin...
hanya Dia tahu yg terbaik wat hambaNya...
mudah2an ada rezeki utk ko nanti...insyaAllah...

mama_umar said...

amin amin ya rabbal aa'lamin..

:)

CINTAMANISZ Lite said...

AMIN......

InsyaAllah...yakin pada usaha...yakin pada rezeki..diiringi doamu dan doa orang2 yg menyayangi..berpegang pada iman...InsyaAllah.