IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 20, 2009

Tiket oh tiket

seminggu ni hidup aku ngan syarul agak kelam kabut sket..ye la nk settle hal umah lagi, hal keje lagi..dia ngan assignment yg berlambak ngan nk final lagi..
huhu sgt2 letih

kesahnye, aku suh la dia cr tiket ari ahad lepas..takot ari isnin tu tak sempat..ari ahad tu aku folow mama gi anta Sadiq so pegi la syarul cari tiket keseorangan

alhamdullilah dia call ade tiket nye..
lega 1 part

sekali tu, pagi smlm time kt klinik nk tggu turn nk cucuk, aku tergerak ati nk tgk tiket..
hamik ko!!




tgk date dia tu..19/10 kan ke ari isnin, semlm..adoiii sabor..sabor..aku tak bebel pn kt syarul
mmg ajaib la aku tak bebel..kalo selalu mmg aku bebel punyeee
sian plak tgk dia rushing sana sini kan..
tak pasal2 jek kena gi Greenwood tu blk nk beli tket baru..nasib ptg smlm org kaunter tu kabo 1 tiket terjual, 1 lg stiil ade pada dia..
mmg tak leh refund sbb kalo nk refund kena dlm 24jam..
aku kabo dua2 salah..
org kaunter salah, syarul pn salah..
benda nk jd kan..melayang la rm22..bleh buat beli jajan tu :p

nasib la aku mintak nk tgk kan..kalo tak ptg ni mau bergado sbb salah beli tiket..moekkeee



-terharu aku ade sorg member alam maya call wish gud luck..padahal kenal dlm YM jek..tq eh ingat aku..

11 comments:

CaMaRPuTiH said...

selamat jalan... selamat berjaya... take care... anything yg terjadi sandarkan pada DIA...

Diarihatiku1976 said...

syana.. semoga usaha mu berjaya.. tapi akak konfius ni.. hang buat per kat sana... putrajaya pegi.. kuantan pegi.. awat 2 hospital pegi... ke hang dapat yg tabung TAFF tu...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang..good luck yea..
aku doakan semoga segala usaha ko suami isteri itu berjaya...

jaga diri bebaik ye..
bila dah buat treatment tu jgn lah lasak2 sangat..banyakkan rest tau..hehe

~aku akan merindui kamooo~~

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

take care yang .. ramai kawan2 doakan ko ..

ps:adeh leh laks salah ticket tue .. takper ler dugaan tue .. sabar yer ;-)

cintaKusayangMu said...

adeh kak....1 keje lg nk kena bli lg tiket....sgt la sakit ati kn...sabor..sabor..

Mohd said...
This comment has been removed by the author.
ppb_ppkp said...

syana..gudluck..aku doakan semoga usaha hang berjaya..chaiyokkkk...
insyallah...
pasai tiket tu..aku penah silap..
tiket ketapi daaa..
ko bayangkan..dah naik ketapi.. siap bertekak laie dgn pasengger yg sama tempat dok ngan aku..last2 baru pasan..tiket aku bulan depan nyer tarikh...
last2 dok kat kantin ketapi jer sampai KL..kahhhhhhhhhhhh

October 20, 2009 2:46 PM

Liana said...

Semoga berjaya... Mungkin dia dah serabut tu kot! Jangan lasak2 yer... BAnyak rest... :)

ezzati said...

aduhai..bolelak slh kan..hehe..
xpe..selamat smapai :)

Nana said...

dah lama xnaik bas

Nana said...

tiekt bas pon dah mahai skang..