IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 6, 2009

Ani Sup Utara - Damansara Damai

semalam aku da start puasa ganti..aku tinggal 6 ari je..yuhuuuu
so aku kena ganti cepat2 sbb dlm 2 3 minggu lg aku nk kena wat treatment takot kang tak larat nk pose..treatment ape?? kena tggu la nnt aku update ye..

so smlm ajak syarul teman aku buke kt Ani Sup Utara..ttibe terbayang bubur sup dia..huhu



mmg tak sah kalo dtg Ani Sup Utara ni tak pekena bubur dia..mmg sedap terangkat



pastu aku up plak satay..hahhaaa camne nk kurus neh..elok2 pose sehari makan mcm org nk mati kebulur kan..


ari ni pn aku pose lagi..tgh pk2 nk buke mana..nak masak kt umah mmg tak sempat da..makan luar je la kan..kopak duitttt

6 comments:

Anne Zain said...

satay tu tgk cam sedap je tau syana...ekekekeke...rase lapor..sbb aku pose gak nih...

ratu78 said...

bubur nya sdp ye syana ? kalau aku g sana, kena try order bubur lah...baru sekali je aku g restoran Ani Sup ni hah

iswatie "colours of life" said...

wati pun suka moi sup ani sup utara.dulu port kitaorg la.sob sob sob. Adui terliur nih coz Dok tunggu nak buka posa.

Nana said...

hehe..aku dok simpan lg cite aku g makan kt ani sup utara semenyih mgu lps.hehe..arini ke esk br nk publish sama la plak kan..ekeke..

mama_umar said...

tp mmg sedapla ani sup nih..aku kasik 4.5 bintang :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehehe elok la tue..6 hari leh posa ganti merangkap posa sunat 6 skali..heheh kita tinggal 4hari jerk..fuhh nasib..dah ganti 2hri..ada lagi 2hari..

wah menarik la nampak nasi bubur tue..leh try nanti nie...ani sup utara dekat puchong @ shah alam