IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 9, 2009

Pompuan Cun & Station Kopitiam- Plaza Damas

sape cun?? aku ke?? hahhaaa bukannnn
aku nk tunjuk budak ni ha..muda lg umur br 21thn.tp tinggi menggalah..
nama dia Fatihah..dia ni kirenye staff yg jaga branch lain la..bos lain, opis lain..
tp mmg selalu deal dlm tepon..ni 1st time jmp..comel gile dia ni..suke aku tgk

yang lg aku suke baju dia. tu baju pusaka tau. kebaya nenek dia yg nenek dia sipi2 nk buang..cantek sgt..mmg klasik btol la




terserlah aku ketot..tu pn aku pakai heels ok.kalo tak mmg mcm org kerdil la..

ok fokus kt sandal dia. aku suke gile sandal tu. dia beli kt kedai kasot online http://shopp3rlicious.blogspot.com/
tapi time tu tokey bukak booth kt hartamas square..
suke gile sandal tu. tp da sold out
huwaaaaa..nasib kaki dia besar, kalo sama size sanggop aku beli 1/2price :p



--------------------------------------------------------------------
ok kesah makan plak ye..

korg lunch ape tadi?? punye la tak tau nk mkn ape td last2 decide makan kt station kopitiam..sbb kim nk mkn masakan melayu, kt mana sini yg ok..
mmg tak byk choice


iklan gigi :D



hepi ooo nak makan lauk belacan :0


kitorg tgh belajar cara amik gambar yg btol bg effect kurus, muke cengkung :p
hahaha..muncung kena panjang sedepa br nmpk effect runcing..ha poyo kan


ok ok..jom tgk lauk kitorg amik..benda yg sama ikan je beza..aku amik pari, kim kembung..
sgt sedap ok..belacan sgt kuat..


suke bendi tu..lama tak mkn bendi goreng :(

sgt kenyang..
hepi weken kawan2 :)

12 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

dasat tue bj kebaya pusaka .. sekali tgk bdk tue iras2 cam ratu kwn erynn ;-)

Liana said...

memang lawa ler orangnya...comel... BAju dia tu...berkena sangat!

Diarihatiku1976 said...

wah.. pusaka ekk... kena simpan tu.. sampai 7 keturunan... mahal tu.. waris baju hantu... ahahahksss.. gurau je..

gee ryder said...

comel budak tu, leh buat menantu...ayu gitu hehe...

wey syana, dpt x emel aritu?
ni aku bg lagi:
rozihana@gmail.com

gee ryder said...

comel budak tu, leh buat menantu...ayu gitu hehe...

wey syana, dpt x emel aritu?
ni aku bg lagi:
rozihana@gmail.com

ratu78 said...

hehehe...sama ngan ratu ek diana...

camner ko leh bergambar ngan budak tinggi ni weh...dia tak tanya ke nape nak bergambar ngan dia :)

SyaNa said...

sama cam ratu ek??
hehee comey cam ko la ratu

kitorg selalu deal dlm tepon jek. sekali jmp teros la ajak posing buat kenangan :)

mama_umar said...

dah kire promo ni syana, die kene banjer korg ni..hahaha

cintaKusayangMu said...

k.syana..kebaya lama2 ni kdg2 cntik gak...ader hubby bg baju arwah mak dia suh qis pakai...huhuhu...nk pakai ke???ala....huhuhuh

Nana said...

mmg comei budak tu lawo baju dia
adoi la ko ni makan post sini sedap2 blaka wat terliuq

shopperlicious said...

syana, kasut tu ada lagi size kecik klu u nak email aku yer... anyway thanks promo kasut2 aku kat blog ni.. terharu aku...hehhee

mama tisya said...

lprrrrrrrrrrrr