IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 15, 2009

Hidup biar sedap!!

ingat tak iklan eskem ape tu walls kot "hidup biar sedap!!" ye kan..watever la syana oiii
so utk menyedapkan idup..kite makan la sedap2..mokekeee
pastu meroyan gemok la muncit la..hahhaa

hantaran sape plak neh?? bos aku hulur ptg smlm..katanye share2..wink*wink


apaaa itu??? cuba teka....cepat la bukak kotak..tak sabar da ni


amik ko cekelat..dlm tu ade kurma..sedapppp


disebabkan kim pose smlm, so aku jamah sorg la noo...hidup mmg sedap dpt coklat :p


pastu balik keje tu hantu-rajin-masak masuk dlm badan aku..mula plan nk msk spageti je sbb syarul ade kelas smp malam..pegi la singgah kt jusco (jusco kecik tu) Damai..dr nak masak spageti, teros aku tukar planning..
beli bahan2 buat steak..lama tak msk gini..syarul pn suke..kalo spageti tu dia kureng sket..
so ini la rupe paras steak aku..takyah grill ke ape..merinate ngan garam + lada itam + sos tiram sket pastu ko campak dlm oven tu..pandai2 la dia masak sdiri..campak sekali sayur2 yang dilumur dgn magerin tu..

mmg kenyang la..nmpk je besar tapi byk lemak & tulang..lemak jgn makan ok..kang tersumbat jantung kome kang..

mmg sedap hidup aku smlm...wahhhh sorga!!!!

13 comments:

mAr@ZiEy said...

Syana

Yaaa..mmg sedap..tp lg sedap klu ko share ngan aku..hehehe

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kagum2 .. isteri mithali ..rajin masak tuk somi ...

CaMaRPuTiH said...

kalo la laki aku tgk sure meroyan dia satu malam. ni pun aku dok puasa dr mentekedarah makan menda yg "hidup mesti sedap" kang ada yg mkn pelempang lak. kakaka...

rindu giler nk masak western! huh..

Nana said...

adoila sodap nye cekelet
pandai nye msk western ni.nant bole bguru hehe

** atie + farid + aisyah ** said...

sedapnye steak ko............lame dah wey tak masak steak.....

Ayu Jaffar said...

rajinnya :p

pasni kene berguru dgn syana la nak masak western food

mama tisya said...

wei cekelat tu ada lg tk..ekkeekke..kemain sedap tgk steak ko tu...yum2

rasp said...

salam syana,
i ternampak u kat i nye 'follow' widget...thx...now i follow and like u k...

btw, ur steak sungguh yummylicious..

Diarihatiku1976 said...

memang pandai ler ko masak syana..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnyer makan..coklat tue sangat membuka napsu ok..heheheheheheh

ungu said...

syana...perrgghhh..sedap giler nampak..aku nak mcm tu esok....heheheheh....

mama_umar said...

ok,dah tau mlm ni nk mkn ape,hehehe

Nana said...

sedap gile tgk steak tu