IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 20, 2009

Selamat sampai

fuh!! sampai sudah :)
tadi gerak dr Gombak pkul 5ptg..bas delay 15minit..
blom pkul 8 da smp Kuantan..mmg laju aku rse bas tu. aku dok antara yg belakang, rse mcm melayang2 jek bas tu..
nasiib selamat tiba


oh! aku da start rindu dia..huhu



nasib la ade adik yg baik ati nk teman kakak dia..da abis PMR bleh la ponteng kan :p


aku naik bas tranasional..tapi agak pelik la seat dia..depan tu seat dua2..pastu start tgh dia seat single..kiri kanan pastu tgh2..aku dapat yg tengah..pening kepala aku..
belakang tu mmg kosong.tak penuh la bas ni.sbb bukan cuti kot


hentian bas Kuantan yg lengang..tggu Uncle aku smp 1jam gak la..dia ingat 4jam, so dia pegi masjid stay smp Isyak

sambil tggu tu aku bwk Mai makan kt mamak sebelah ni. nasib la ade tempat lepak kan..


sampai2 umah uncle, teros mandi2 pastu try brodband..hahhaaa nasib baik la elok even lembab gile..boleh la dr takdeee

ILIA: tu laptop ko..kot rindu tgk la gambar ni ye :p


esk pagi nk pegi hospital. nak scan dlm perot ni..nk tgk telur cantek ke tak..
oh ye, ramai yg tanya aku buat treatment ape kan..ok aku akan buat IUI atau IVF (depends keadaan telur)
IUI murah la dr IVF kan..tak kesah la mana2 pun..
& ade yg tanya "awat smp ke Kuantan??" jawapannye: uncle aku doc kt sini. so dia yg akan buat sume procedure ni..sbb putrajaya mana ade procedure IUI or IVF ni..
tapiii jangan ingat free erk..aku still kena bayor mcm org len gak..ateee bukan sepital dia pun..dia hanya doc di situ :)

ok. esk aku update lagi..

22 comments:

sara said...

kak..gud luck..

cintaKusayangMu said...

dh terjwb pn nape k.syan ke kuantan..ok kak..good luck..smoga telor2 tu sht n aman di sane...

Anonymous said...

g'luck esok sayang.. hopefully suma ok.. jumpa sok malam.. (still depan laptop lg) miss u..

Nana said...

syana aku doakan semua berjalan lancar..good luck ok...

JiEjAh_DeEn said...

ivf selalunya berjaya , insyaallah.
moga Allah permudahkan urusan ko syana . Amin .

zarith said...

semoga berjalan dengan lancar, insyaAllah setiap yg berusaha akan mendapat apa yg diingini, akak senantiasa mendoakan semoga ianya berjaya.....insyaAllah

~Eila @ Along~ said...

oo..syana wat treatment tu ehh..moga berjaya...insya Allah ade hasilnya tu..aku wat treatment dgn sensei..makan 2 bulan je terus peknen..berturut2 plak tu..tp gugur..tp takpe..setiap usaha sure ade hasilkan..aku doakan ko dan tgu kabar gembira dr ko plak k...jgn lupa doa...caiyokkk syana!!

mama tisya said...

br je td aku sembang ngan ratu naper ko kena p spital kt kuantan..rupanye uncle ko doc kt sana..good luck ye...take care

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Alhamdulillah..da smpi pon ko ye..
hehe..aku ingat ko g sorang..upenye Mai pon ada..bagus2..takde lah ko boring sgt kang...hehehe

take care tauuu...

Diarihatiku1976 said...

alahmdulillah.. harap-harap semuanya ok... take care laling... baring je tau.. jgn renyah-renyah...

Liana said...

Syana... Semoga berhasil yer... InysaAllah IVF biasanya berhasil... Kimm dan keluarga doakan Syana yer...

PHiRa said...

shana, akak doakan yang terbaik untuk ko dgn syarul...yg penting jgn stress2, doa pada Allah SWT...ape2 pun semua kehendakNya dan pasti ada hikmah...good luck dan semoga Allah makbulkan doa kita semua untuk shana n syarul...aminnn...aku sayang ko...muah muah muahhh

Anne Zain said...

semoga seme berjalan lancar beb....take care...

syana said...

tq sume..tq atas doa2 korg..

kak phira..gile la ko..nak nangis aku ni ha..kekeke

PHiRa said...

hahaha..ko ni potong stim betul...baru nak jiwang...muahahahhaha

ppb_ppkp said...

syana..gud luck..
aku doakan yg terbaik utk ko..
insyallah..semoga hasil usaha ko membuahkan hasil.doakan aku gak

mama_umar said...

syana,aku nk wat lawak blh x?heheh,semuge telur2 ko sehat dan suke dgn suasana kuantan ye..oklah tu ade uncle ko buatkan,insyaAllah..

SyaNa said...

zeti~ moekekeke mmg lawak wey..& alhamdullilah, telur aku suke kuantan..hahahaa

ratu78 said...

tu lah...dh terjawab nape syana ke kuantan...take care dear !

M@L@ said...

akak doakan adik good luck...& take care yer...

Anonymous said...

aku rindu nak bercucuk tanam kat kebun jek ;b (ilia)

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????