IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, October 5, 2009

Raya umah phira

huh..tak settle lg crite minggu raya..
kejadian beraya umah saphira ni 8 syawal kot..
bergandingan beraya bersama makngah & makmok and Co.

aku takde mood la ari ni..so layan gambar je la ye..

alina yg baru dpt greenlite pierce telinga..


makmok ni penceramah..ce tgk gaya dia berckp..mcm nk bg ceramah kan..heheeehe ampon makmok :)


makmok with her baby, Ki'in


makngah with Adief



saje letak gambar kabur..feel kurus sket :p



Pakcik Mokhtar & Pakngah



camne la aku tak rindu budak domok neh..tgk la aksi2 dia..





kalo bleh nk jmp ari2..huhu



sofea with kak alin



auntie agirl with adief


camne bleh lupe amk gambar food ntah..



ni anak agirl & wan
cucu makngah..bgn2 tido teros main kete..ngigau ye???heheee



bye thofeaaa..beria nangis nk ikot kitorg..(sori la kak letak gambar ko muke gini..nk tunjuk sofea nangis tu :p)


bz tapi nk update jugak..

7 comments:

PHiRa said...

ya Allah..huduhnya muka aku...tudung pun terbang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lahai sedihnyer nangis nak ikut owang balik...

bestkan dapat makan2 ramai2 nan family cam nie..

Anne Zain said...

comey la sofea ni syana....geram tgk

Diarihatiku1976 said...

ala comeinya... mak mok tu penceramah per..

SyaNa said...

phira~ hahhaa..toweyyy

purple~ dia ngantok tu yg nangis beria..mmg syiok

anne~ ade comel cam aku tak :p

kak ina~ penceramah bebas..mcm la etika, ISO, 5s..dan lain2..hehee

Mak mok said...

Shana....
nama 'mak mok' tu sesuai sangat la dengan badan mak mok yang memang kembang...hehe...(don't worry, ini mak mok sendiri yang comment..bukan orang lain). Tengok mak ngah, kurus and maintain je walaupun dah 56 tahun. issh..isshh tak boleh jadik ni. kena pgi marie france blk ni.

SyaNa said...

makmok~ hehehe..ala makmok janji sehat..kalo kurus tak sehat pn tak elok jugak kan (dulu makmok pernah kurus cengkung, time tu tak sehat kan??)
janji hepi wpun cucu takde..ngee..ngeee