IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 29, 2009

Mari main mekap2 bersama syana

adoi korg tak tau gile bosan dok umah tak buat ape..jd bodoh gitu kan..hahhaaa kalo umah sdiri bleh la aku tido tak bgn2 kan..ini umah org mau kena keji ko buat perangai gitu..kena behave ok

permulaan hari aku sgt awal..pagi2 bangun konpem kul 6am..kalo kt umah time keje paling awal pn sure 6.40am gitu, subuh pn da ujung2 kan..huhu..not good
pastu tu kul 9pm da masuk bilik siap2 nk tido..awal gile kan..sbb bosan la tgk tv je kan..mmg awal tido..sbb tu kalo bleh siang aku takmo tido..nnt malam susah nk lelap kan..kang mula la dok takot sorg2 dlm gelap

pastu siang nye, lepas bekpes, dok tgk tv sambil melayan FB kt hp..yg ni bleh buat kt downstairs..kalo nk update blog ke kena pakai laptop..dan aku adalah tak reti nk on wifi laptop merah ni..so harus kena cucuk brodband yg hanya kuat kt dlm bilik di atas saje..

so aku ni kalo da lepak bwh mmg malas nk naik atas kan..pastu brodband nye huh sgt la lembab weyyy...harap maaf kalo ade blog yg aku jengah tp tak tinggal komen..mmg kkdg asyik la fail sesaje..takat aku bukak pastu baca, kali tak komen ampon dipinta :p

ok ni story smlm..aku sudah bosan plus konon mcm "eh duit gaji aku tak usik lagi la..gatal tgn nk beli brg neh..."
makanya aku dok belek2 katalog COSWAY, sudah jatuh ati pada mekap set nye..tgh offer ok..

gigih la bibik pegi membeli brg2 ini di COSWAY berhampiran


yg set mekap tu RM39.90 sgt best ok *wink*wink*
pastu yg tiub tu foundation..after diskaun RM27 (50% less)
yg kecik 4segi tu cream perfume..harga dia sekali ngan body perfume (body perfume aku bg bibik) RM15..murah kan..

sile jumpa agen COSWAY anda!!!!
hahahaa
ok KIM pn ahli tau..


petang tu bosan2, aku pn try2 la guna benda2 ni..hahahaa mmg takde keje kan

pakai 5 minit, snap2 gambar pastu cuci..gile nk kuar bilik ngan mekap gitu..hilangggg akal ape????

ok la..sat lg aku nk masak..ari ni plan nk msk ayam masak halia sos tiram..uuuhhhuuuuu


*edited*
ade plak sms aku kecik ati tak tulis nama dorg..huh senang tak yah mention sume nama
ape2 pun aku sayang korg..tq atas keikhlasan mendoa kan aku ye :)

12 comments:

** atie + farid + aisyah ** said...

name aku ko tak sebut ke wey? aku siap mimpi ko lg...

SyaNa said...

haha jgn majuk laling..lebiu

Diarihatiku1976 said...

tq .ada gak nama akak.. kalau takde pun takpe.. akak tak kisah.. yg penting syana selamat... take care baby...

cintaKusayangMu said...

k.syana...xde keje cari keje namanye tu..mokekeke...shabas bete...dpt make up baru...best..best..

sara said...

memang xde kje sgt r tu..heheh

rasp said...

hahahha nampak bebenor kebosanan u tu....

ppb_ppkp said...

hiihihih..xpe syana..layankan ajer..
uit..apsal masa aku nak beli benda tu kat cosway depa kat xdak stock>>>muskil ni

Nana said...

aku xreti makeup

Nana said...

kalau g koje pkai liptik je

Nana said...

pastu boh blusher sket

Nana said...

kalau ada org kawen baru makeup hehe

Nana said...

tak pon time ada dinner