IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, October 19, 2009

PAPADOM

dengan rasa besar ati, aku seru rakyat2 jelata pegi la tgk file PAPADOM
mmg takkan bosan & sape2 yg pernah jadi anak derhaka (mcm aku) sbb melawan ckp mak bapak, dok bising kenapa mak bapak kongkong, tgk la filem ni..konpem korg nangis sedu2 mcm aku..insaf!! :O

tapi paling best lawak dia sgt2 selamber..takde la lawak buat2 atau lawak bodoh sengal..sumenye lawak yg bijak2 belaka

PESANAN UTK MAKMOK: makmok, sori la tertgk plak filem ni..hahhaaa even enemy ade belakon tapi MILA tetap pujaan ati..heheee







SIAPA TAK NAK HIDUP SENANG?
cerita Pisau Cukur tu pn mcm best..bleh la nk tgk nnt..

sokong la filem Malaysia!!
pembikin filem, sila buat filem yg bermutu tinggi, baru la org nak tgk..
jangan buat filem syok sdiri..

13 comments:

BULLET said...

dah g mase 1st day tayangan...mmg happening la citer ni kan

Nana said...

aku ni xleh la g tgk wayang skang..payah ank kecik klw karoke tu bole lagi sebab mmg tmpt utk memekak hehe...klw g wayang sure damia memekak nye

skang nk tgk movie dload kt tenet je.huhu rindu nk jejak wayang.

M@L@ said...

patut ler blom klr filem kat wayang dah dpt byk anugerah...biler lah nak g tgk...dah lame betul x masuk wayang..huhuhuhuu.

nzh1979 said...

uwaaa..dah gi dah..tak aci..ish bile la gaya bleh tgk wayang nih..arap cd je la gamaknye..huhu

shuhada said...

nengok iklan papadom tu macam best jek. best ek? nak g nengok.. tapi tulah, ada 2 budak nak kena manage. So utk korang, enjoy selagi bolehkan. Pepepun2.. kite doa juga u ols berdua akan dapat rezeki satu hari nanti..

Diarihatiku1976 said...

akak layan gak citer ni.. memang best...

reen said...

salam kunjungn..lama x landing sini..
lom ksmpatan tngok lg..

wow sini pon ad nama makmok gak ye..
dlm fmily sy pn ad..adik sy..anak2 buah tmasuk ank sy panggil dia makmok...hubbyny we all pnggil papadom..hua.3.
kbtulan..

SyaNa said...

bullet~ kan mmg happening gile

nana~ hehee tunggu damia besar sket dia da paham bleh la bwk

mala~ kak..gi tgk..mmg tak rugi duit anda :)

kak zam~ hehehe tak pn tggu raya tahun depan kak, sure kuar astro

shuhada~ tq eh :)

kak ina~ kan kak best gile

reen~ hahaa makmok tu adik mak aku..

CaMaRPuTiH said...

rindu seh nk gi cinema! nnt ar aku plan midnite movie hjg mg ni kot anak aku tu leh tgl ngan mak ngah dia. cam tertarik lak nk gi tgk papadom tu...

Precious said...

Hih hiii .. saya sokong filem Malaysia. Nanti i gi tengok!

cintaKusayangMu said...

huhuhuhu...xsmpt la nk tgk film msia..kita dh kt indon..tgk film indon la nmpk gayanye....xbest tul;...

Nana said...

XTGK LG CITE NI

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????

jgn dibuat perangai begini.pisau cukur. biar org anayai kita jgn kita anayai org.