IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, October 12, 2009

Girls Days Out

ari jumaat malam lepas maghrib, parents syarul dtg umah dr tepeng..dorg dtg berdua jek. abah drive sdiri..so aku plan nk buat nasi carrot + ayam masak merah + jelatah + kari daging sabtu tu..konon nk jamu makan2 hari raya la kan..
sekali tu Makngah Syarul yg kt Teluk intan sakit tenat. pagi2 sabtu kami da gerak ke Seberang Perak nk melawat..so tak jd la hajat aku nk masak2..

pastu dr Seberang Perak tu parents syarul teros balik Ke Taiping..mmg kejap je la jmp dorg..

pastu ahad tu, aku kuar ngan mama + kak phira + sofea. sume girl2 je..best tauuu..

tgh tggu mama kuar..

hahaha sofea tak reti buat "peace"



aku da kebuluq gile..dorg sume da bfast. so aku heret sume teman aku mkn kt IRC Wangsa Maju..sgt cantek deco dia..


mmg sesuai la utk yg ade anak kecik..dorg bebas berlarii



amik sit gini mmg best.tp time nk makan terbongkok..sbb sofea suke jalan2 tu yg amik sit gini..





appertizer crab ball



rib eye steak..aku je yg makan.dorg sumekan kenyang..nasib la kan, sape suh kenyang..muaahhahahaa

lepas tu teros ke C4 wangsamaju. jalan2 cr barang umah..

sofea yg purak2 tido..tp end up dia tido btol..sian dia








time ni aku dok ngan dia ber2 dlm kete..mama & kak phira turun beli Dominos..pastu aku dera dia nyanyi la..ade video dia..nnt aku upload ye


sebok nk dok ngan Makngah..sbbkan takde sit dia, so pakaikan gitu la seat belt tu..
bahaya gak pakai gini.tp wat to do..kalo tak pakai kan dia, mulut dia yg bising suh pakaikan..


ade benda aku nk share ngan korg pengunjung setia blog aku..nnt ye..

6 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

lorrr...nape tak terjah terus ke umah aku ahad tuhhh....

balik keje g tau hubby aku yang ko request makanan ittew...
sat lagi hubby aku suruh buat malam tu gak..hahaa...

tapi takpe tuk ko, aku da suruh mak aku pesan ubi ngan makcik aku tu..hehe..
bila mau sampai ni???

Diarihatiku1976 said...

WAHHH.. BESTNYA RONDA-RONDA EKKK

Anne Zain said...

Suke tau aku tgk muka si sofea ni...tenang jek..hihih
rase nak cubit2 pp dier..

cintaKusayangMu said...

wah...sopping time ye...best kn..nk g jln gak la ptg ni..nk serang mane lg ye??k.syana..wat la open house...wakakak

SyaNa said...

fieza~ aku call mlm tu xangkat..aku da majuk neh..mokekeee

kak ina~ ronda2 bersama keluarga..mmg best la

anne~ mmg best cubit pp dia..gebusss

qis~ mmg nk buat.tp abg syarul kabo lepas raya..camno tu??

Nana said...

hehe sofea sama mcm damia org ckp peace dia ckp fish pastu wat jari satu je org peace 2 jari