IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, January 4, 2011

BMW 3 Series

morning!!!!

lately ni aku kurang update kan..huhu
kadang tu xde idea, kadang tu bz
kadang tu rasa macam nak stop blogging pn ade
:(

nak show off kete baru aku..*wink*wink*

hahahaa acah mak enon...berangan la ko syana
tapi xsalah berangan kan :p
berangan itu free


nak cerita ni benornye...aku sudah 30 tahun!!!!

macam2 azam tahun ni:

- nak kurus (itu azam setiap tahun)
- nak beli rumah nama sdiri
- nak jadi housewife (camno nk beli rumah kalo benti koje) huhuhuuuu
- nak jadi isteri yang lebih baik utk syarulazmi
- nak jadi umi yang penyayang & lemah lembut utk syamil iman (skrg ni agak garang :p)
- nak lebih menghulur2 ape yang patut utk ibu bapa

yang mcm nak jalan2 oversea sume tu mmg ade..tp malas nk letak as azam..hahhaa
sbb itu bior la suami yang kejar matlamat tu ye..haahhaa

8 comments:

ciK mOt ©™ said...

lor, ko sebaya ngan aku ke weii...
tapi aku muda bulan dari ko kut...hehehe

mya said...

happy birthday syana

SyaNa said...

cik mot..aku mmg paling tua utk rakan2 sebaya aku..hahaa

mya, tq beb :-)

zura@iwan said...

ku tua dr mu stahun...huhu.....

x slh berangan...x yh bayor kan...haha...

semoga impian ko tcapai ye..amin...

eLYies said...

ooo..ko dah 30thn..kira aku muda dari ko yer..hahahaa..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

azam aku nak kurus tu pon azam tetiap tahun yang..hahahaha

Nana said...

epi belated sebeday
terlepas lori haha

Gieyana said...

Nk stop blogging ker? alaa x yah ler..mood mmg camtu On n Off...hurmss umur tue skdr figure jer..yg penting ko still nmpak muda maa..:D