IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, January 18, 2011

Baru aku tau awning rosak boleh diganti

morning!!!

korang ingat lagi tak kejadian tudung feveret aku rosak???
bukan tudung murahan..tudung ARIANI tuuuuuu

kini muka sudah bleh senyum juga :-)
sebab.....baru kini aku tau awning tudung yang rosak bleh diganti..hahahaaa
gumbira gumbira...

see, da elok da awning aku
even tak la awning dr ARIANI..tapi xpe la asal bleh pakai kan...


asalnye tudung ni awning THAI SILK..tapi time nk tukar tu xde THAI SILK
so belasah je la pakai LYCRA..
rindu ooo nak pakai tudung ni

sape2 nak tukar awning, ko pegi je tanya kat kedai2 jahit tudung tu..
aku rasa ade kot perkhidmatan ni
aku kena ni RM15 utk LYCRA
kalo THAI SILK RM20

andai kata korang xjumpa org2 yang bleh repair awning, meh la btau aku..
ni aku tukar kat supplier tudung SYALIA-SHOPPE

hepiiii oooooo

12 comments:

ciK mOt ©™ said...

owhh muka aku tak sesuai pakai tudung jenis ni

MRS. K said...

kalau yang pandai jahit tu, leh buat sendiri.. hikhik

SyaNa said...

cik mot, aku dulu pn rasa mcm xsesuai..skrg ni rasa mcm ok jek :-)

mrs K, hahaa aku ni jahit baju koyak pn xreti.jahit butang pn fail ooo..hahaa

Nana said...

AKU TGK TAJUK
ingt ko nk cite sal
awning umah hehhehehe

mama tisya said...

maksudnye tukar kt ariani or tukar kt tmpt jahit:-p

SyaNa said...

nana, hahaaa awning umah aku xde :(

erryn, aku tukar kt tempat jahit tudung biasa..bukan ariani

[-suziey-] said...

hmmmmmm bole thn gk rege dia..aku plak bkn awning yg rosak tp thai silk tu yg kedut2..maklumler xdgr nasihat..1st time kena dry cleaning aku blasah je rendam softlan..ekkeke:D

Diarihatiku1976 said...

akak pun selalu tukar awning rosak syana.. kat jln tar berderet servis tu disediakan

mama_umar_maryam said...

owhh..bole tuka ye..ade gak selai 2 yg dh jahanam

ShaDon said...

salam..syana..meh tlg habaq...kat mana leh tukar awning?huhu..ai sker lagi lycra awning..senang jaga than thai silk..tlg habaq naa..ai ada sebakul tudung awning dia dah jahanam..adeih.tq syana

Anonymous said...

Salam.. saya google tadi.. nak carik tempat tukar awning tudung.. kalau kat jalan tar 2 kat area mane ye? lame x dia tukar..

Christopher said...

owhh muka aku tak sesuai pakai tudung jenis ni