IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, January 27, 2011

Ubat cacing



isteri: *dgn excited* abang, tgk ni syg beli ubat cacing
suami: da makan ke?
isteri: blom..eh abg nnt cacing tu mati gitu je ke
suami: haah dia mati, pastu nnt dia kuar time berak..
isteri: ha??? tipuuu..xmo la dia kuar..takut la...
suami: mmg la dia kuar nnt..
isteri: *mmg takmo la aku makan*

korang btol ke dia kuar nanti??? takut la...
sape pernah makan ubat cacing??

fyi, org dewasa pn kena makan ubat cacing tau
ni aku baca blog syerahomar la ni..dia ckp dia tgk kt mana ntah psl cacing kuar dr tuttt org dewasa..hahaha seram aku
baik makan b4 jadi benda bukan2

tapi tu la, sape pernah makan ek?? dia mmg akan kuar ke?? aku xmo la dia mati pastu kuar
biar la dia mereput kt dlm nun

14 comments:

Pn. Zana said...

aku rase die mati dlm perut cm budak2...

huhu..seriau je aku bile kuar kot tuh ..:D

honey amour said...

alaa yunk...kalo kluar pun ..cam biasa jer tu..takkan rase pape..

SyaNa said...

sasu, aku risau dia kuar..even da mati pn..takutt

honey, lepas mkn ubat ni sure takut nak membuang

C-Tiey Hamid said...

Kite pernah baca kat mana eh (lupa lak) pasal ubat cacing nih.
Kalau zaman kita kecik2 dulu..memang seketul cacing akan keluar masa kita buang air besar...tp zaman sekarang ni...cacing tuh akan hancur kat dalam nun n sisanya akan keluar bersama2 najis...*

IDA said...

masa kecik2 dulu kalau mkn ubat cacing mesti cacing keluar masa berak.ingat lagi dulu adik aku masa tgh berak dia jerit kat mak aku.dia ckp 'mak ade tali la mak' cacing rupanya.yela kot syarul ckp tu :-p hihi

Dee said...

setau dee..ubat cacing skrg..dia keluar tp dh hancur..x mcm dulu2..keluar sekor2 and hidup2..hihihi..

SyaNa said...

huwaa...korang!!!
ubat dulu lain ye dgn skrg..jgn gile2 wey kang aku mkn kuar hidup2 mcm dee kabo pengsan aku

Anonymous said...

akak..mane ade kuar..cacing tu mati dlm perut la..kite mmg ambk ubat ni 3-6 bln skali..xdenye dia kuo idup2..hehehe.. :)))

Kakak sedara tercinta.. said...

Haha.. Takla Syana.. Kalau dulu mmg dia keluar hidup2.. Siap boleh main tarik2 tali lagi.. Kita tarik, lepas tu cacing tu takut, dia nak lari masuk dalam balik.. Hahaha.. Takla.. Sekarang punya ubat cacing dia hancurkan kat dalam perut.. Tapi kalau ada pun (especially orang yg suka makan sushi mcm Syana), tarik je la.. Dia keluar pendek je, dalam satu meter mcm tu..

Myahahaha.. Confirmla budak ni tak makan..

SyaNa said...

eeeiiii kakak sedara tercinta ni buat kite takut nk makan la
huwaaaaa

Anonymous said...

sy pun ngah pk2 nk mkn ke tak ubat cacing ni..dah beli dah ni...takutttttttttttttt sbb geliiiiiiiii

Anonymous said...

dah makan ke ubat cacing? keluar cacing hidup ke mati? sy dh beli tp takut gak nk mkn..huhuhu

rizuani said...

Saya baru makan semalam, bila nak gi buang air besar takut...takut nah kau seekor2 kuar panjang2..mau tak seriau..tapi apa nak buat..mmg tak pandang bawah la aku..bila dah habis..ada gak tengok2..tapi mmg tak ada la kuar seekor2 tu..semua dah hancur dah..tak nampak apa mcm biasa ja..so jangan la takut nak makan..mmg tak da benda pun..kalau ada pun maybe yg degil kot..hahahah

Anonymous said...

abis klu mcm kes sy ni camne? dr kecik mmg x penah mkn ubat cacing.. dh tue2 ni br rase cm ade cacing dlm perut.. perut gerak2.. betul ke cacing2 tu akn mati n hancur dlm perut? takut la plak.. abis tu klu kite x mkn ubat camne ek? ade care lain x nk buang cacing2 tu? share pliz....