IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, January 17, 2011

Subway untuk yang berdiet???

betol ek subway ni sesuai utk yang berdiet???
tapi rasanye diet aku ni mmg xbleh kot..sebab aku bleh amik 20g carbs jek sehari

so roti2 ni pn xsesuai kot..



tapi aku makan gak ari tu :-)


mula dulu aku tak reti tau nk ngoder
1st pegi time tgh memboyot ngidam Subway
pegi ngan kak phira, dia la ajar

aku suke parmesan oregano..ni je la selalu aku amik
hok len xpernah try lagi


pastu aku suke steak & cheese (no 7)
yang inti dia aku suh letak sume kecuali ONIONS..



sos plak aku buh BBQ sos ngan mayo..
sbb tu je aku rasa sesuai ngan steak tu



pastu pilih la nk air ape..sedap tak cookie dia??
aku xpernah try lagi





makan seketul ni mmg kenyang la..kalo kata lunch makan ni pastu tak amik dinner ok kot utk diet aku..rasa nye xsmp kot 20g carbs benda ni

sape tau brape carbs subway ni????


14 comments:

[-suziey-] said...

hmm aku xsure plak carbs dia..sbb diet aku xkira carbs..kira callories..hahahaha..tp klu nk mkn bedal jek..hahha..mmg hancus :p

Nana said...

mgm sedap kan wei
haih tiba2 tingin haha

SyaNa said...

suziey, tu la aku makan je ari tu..pejam mata sambil berdoa carbs dia tak tinggi..hahaaa

nana, pegi la mkn kt WW tu..situ la 1st time aku makan benda ni

Norhayati Ahmad aka eixora said...

aku rasa carb dia tinggi lah wei...

ciK mOt ©™ said...

syana...buka ke carb tuk pastpud ni tinggi...haihhh...rosak diet aku

SyaNa said...

aku pn suspek carbs dia tinggi melangit
haaihhhhh rosak2 :p

gee ryder said...

ngan sos nye mcm2 takkan tak tinggi haha

SyaNa said...

kan gee kan..insap ni xmo da
hahahaa

mama_umar_maryam said...

hehehe,xperrrrr..bkn ari2..aiyoh,pikir camtu tu yg bahye kan

POSH76 said...

I penggila subway sedap sgt...sesuai utk yang berdiet....

Asma said...

ko tgk kt cekodok.com, ada senarai kalori seme...

subway nye makanan n segala mcm fast food pun ko ley cek..

mama tisya said...

aku pn dh mula suka..mula2 bli pn tk reti..tp pegi time tk rmi org so bole la pk lama2..hahahaha...tp bila dh reti aku bli ikut ari tu save skit...tk silap aku dr senin-jumaat aku dh rs cuma yg sabtu & ahad je blum rs

ALoNa Cintamaniszlite said...

best ler jd warga bandar2 besar ni. Mcm2 jenis kedai makan ada...mcm2 pilihan..hoho

zura@iwan said...

mkn subway mmg leh diet ni..hehe