IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, January 18, 2011

Ladybird

kejadian pagi tadi ni..lama oo xtgk ladybird ni

dulu time skolah kan, b4 masuk kelas, sume murid kena pegi kt padang belakang kelas
kitorg kena cabut rumput + duri2 kt pokok situ
so budak2 pompuan xmo la tangan cedera ke kan maka dtg skolah bwk ketip kuku nk ketip duri2 tu

sampai skrg aku xtau ape motif cikgu suh kitorg buat keje tu
sebab, bleh je suh org mesin rumput2 yang ade kt situ..

sambil ketip sambil gosip, sambil cuci mata..hahahaaa

time tu la aku selalu tgk ladybird ni..bile jmp jek terus excited
dulu aku berani je pegang haiwan ni..hahaaa sekarang takut plak
tadi pagi jmp dlm kete aku excited ckp ngan syarul suh tgk
dia plak excited suh aku tangkap..hahhaaa
pastu aku terjerit2 nk pegang..

last2 ladybird pn terbang :(
agaknye terkejut dengar sore aku tu kot...
hahaaa..
eh ladybird ke ladybug ye??? hahaa lupe plak

6 comments:

[-suziey-] said...

haahah aku panggil ladybird jek..hahaha..dr kecik diajo camtu..tp cantik la..susah nk jmpa kan..

SyaNa said...

tu la sbb aku konpius buku cite IMAN ladybug
hahhaaa

sararisa said...

ladybug...sbb dia dlm kumpulan bugs...hehehe

Nana said...

hehe ko nak tgk ladybird kale kuning meh dtg umah aku
damia cukup fanatik gile tgk lady bird kat pokok kedondong umah mak aku
hehe nanti bila2 free aku amek gmbo ladybird kuing tu ek hehe

rasp said...

hahaha bila baca soklan,
ladybird ke ladybug...
tingat jawapan Sapphire...
Lady gaga hahahahaha

zura@iwan said...

ku suka ladybird ni..hehe..