IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, January 4, 2011

Gelagat Syamil Iman

next week iman nak masuk 6bulan
kejap jek rasanye..terbayang time dia br kuar :)

skrg ni, bukan bleh dok diam setempat..pantang letak baring asyik nk melilau merata
sikit lagi mau sume dia kemas

tapi bile tgk dia tido dlm senyum gini rasa sejukkkk jek ati kan



ni time tido dlm coat..aku kalo masak time tu syarul xde, mmg aku letak dlm ni jek
kalo tak mmg xtenang aku nk msk

bile letak dlm coat gini, mula la dia buat keje dia
tak dok diam dlm tu..terpusing2 la
aku jenguk bilik tgk dia da tido.tapiiii abis terbukak sume button rompers dia..haaiisshhh


Iman pakai kopiah Wan bagi..da kecik :(


ni da malas nak layan aku la tu..nak turun dr kusi tu



skrg ni kompem terkeluar track toto tu
besar sgt kawasan jajahan dia




ko tgk...mana aku tak geram kadang tu..
ape je la dia buat smp terselit kaki celah tu
pastu dok jerit panggil aku..kelam kabut tgh masak berlari...anak oiii



ni gambar malam tadi..saje masukkan kaki bwh kabinet tu tarik habuk kuar
haahaha buat spot check habuk ye iman


pastu sebok kaco lappy umi..org suh taip sebok nak ketuk skrin tu



keadaan tak terkawal..b4 patah skrin tu baik jauhkan dr iman
tapi dia xkan give up pny..dia kejar smp dapat..hahahaa



ni gambar bangun pagi tadi..
terselit celah tu pulakkkk...
tgh2 tido terpusing gitu..hahahaaa

Iman, iman...sayang kamu sangat!!!


8 comments:

PHiRa said...

bucukkk acammm mak long...

Nana said...

hehe apa la agknye iman mimpi tu kan
mimpi g oliday kot tu psl senyum

zura@iwan said...

alalaa.....geram tgk iman...bam bam tgk kaki2 dia tu....ngeee....

aktif dia....hehe..senyum yg x leh thn tu....ahhaa..

SyaNa said...

kak, mmg acammm bau dia skrg
hahaa

nana, mimpi oliday oberse ;p

zura, aktif sgt2..aku rasa sket lagi jenuh nk kejor..keke

cik helena said...

ya Allah comelnyeeeeeee!!

PuaN su SU said...

senyum yg menawan hati iman niee

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang...kejap je kan da besar..
cam anak aku tup2 tahun depan da nk tadika..hehee...

Gieyana said...

Gmbar Iman yg kau pegang dier tgh duduk tue mmg sweet jer..:D