IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, January 24, 2011

Wishlist 1 da dapat (Update: Nama kedai)

best2 sebab salah 1 wish list aku utk iman da tercapai
hahahaa beria jek bunyi nye kan :p

Safety 1st Deluxe Fold Up Booster Seat
aku oder online barang 2nd hand jek
baru RM79.00


kalo tgk kt luar, yang baru sampai RM189.00
hohoooooo idok le teman mampu kan..
kalo nk murah lagi, beli jek yg IKEA pny je..


tapi aku saje amik hok ni sebab dia jenis portable
so bleh usung merata..ye la kot nak balik kg ke senang usung je benda ni

*eh kurus ke aku??* hahahaa

seronok Iman dok dlm tu...
lebih tinggi dari biasa..kekeee

ade benda ni senang gak aku kurung dia dalam tu
hahahaa sebab ade belt so diam la dia dlm tu

Update:
ok ni nama kedai beliau : TheTottoYs

9 comments:

zura@iwan said...

wahhh....dh dpt seat ni utk iman ye...bleh bw mn2 kan..sng..

Pn. Zana said...

kurus sket ..hehe

PuaN su SU said...

sukaaa iman yaa

moon's said...

Wow sure Iman eppy... Syana ko dh kurus ler... Cun2 ;-)

Iela Fazielah said...

syana nampak kurus la... wei.. ko bl online kat mana ek?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aahhhh syana ko dah kurus sket ;-)

rasp said...

baru lah iman leh join makan skali hehehehehe
syana mmg u dah kurus lah dearie!

Gieyana said...

syana, a'aa kuruslah engkau! Cuma tang tutt jer besar!opss..just joking k!hihhihih..mmg murah lah n bbaloi ko beli..

[-suziey-] said...

ooooo jenis xde kaki yekkkk...bgs gk ni..senang nk angkut kan..