IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, January 24, 2011

Tutti Frutti yang sedappppp

korang pernah makan TUTTI FRUTTI????

hahahaaa ok time baca entry ni abaikan aku tgh berdiet ek :p



ari tu teringin sgt nk try..so pegi yg outlet the curve sana

rupenye sini pn ade step2 gak nk amik eskem tu..bkn pegi kaunter oder mcm biasa
jakun ok!!! hahaa

mula tu pilih cup.nak size ape
muke malu2 suh fara snap gambar..hahaa


pastu pilih flavor ape ko nak..bleh campur2 banyak mana xkesah
aku amik vanila + choc



pastu ko pilih nk letak ape kt atas eskem tu


ni pn xkesah ko nk letak ape
dia tak kesah ko nk amik banyak mana sbb harga dia ikot brape berat cup ko tu
100gm dlm RM5++ gitu aku lupe nk snap gambar rege
kekeee


macam aku pny ni dlm RM6 gitu
aku amik sket jek


tp sumpah sedap gile ko..sbb dia yogurt kan..so lain la tekstur dia tu
nnt korang try tau..

7 comments:

MRS. K said...

baru tadi nampak banner opening kat bangi.. huhuh

[-suziey-] said...

mmg maveles..best btl bole letak dressing mcm2..haihhhh

zura@iwan said...

owhhh....cm tu ek....jakun gk aku..haha..

mama_umar_maryam said...

xpenah try,akan ku try nnt,hehe

SyahNas80 @ Nana said...

hehe cam menarik.. tulah.. ingat nak try g yang kat bangi je,,dekat ngan umah hehe...

Bulan said...

tak nak makan lagi! *dengan nada merajok* aku kena 22.50 sen.. kahkahkah.. cam hagham, gaya bebudak nampak eskem xagak2 pon amik byk2.. hahaha.. tapi sedap wey! ekekee

mama tisya said...

dekat wangsa maju pn ada..tp tk try lg..aku dgr gk kena ada step by step..ala2 subway la kn kena pilih tu..pilih ni..hehehe