IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, January 18, 2011

pannaz.com.my

ha tu bukan website gosip2 panas ye...
tu nama restoran..ha class kan nama kedai makan letak gitu

ni gara2 tgk JJCM la ahad lepas..da terpengaruh
sebab masa tgk tu "eh..ni dekat opis aku ni.."
selalu jek nampak kedai ni..tapi xpernah la msk

smlm lunch try la pegi ber2 ngan fara



amik set lunch
senang teros dapt air sekali
air amik ice lemonade..no good ok utk diet ice2 ni
huhu potong markah di situ :(



fara amik set nasi goreng belacan..
ok la sebab dpt sekali seketul ayam grill..



aku amik ciken grill..konon nk diet la
kan sebab diet aku bleh makan ayam..tapi yg ini potong markah
sebab dia serve ngan sos +kentang + roti..sume2 tu mmg dilarang keras ok!!!!
:(



haa....yang ni lagi kena potong markah..hahahaa
bread pudding + custard sos..
sah2 mmg xbleh makan...

tapi ape nak buat :(
sume2 tu da masuk dalam perut aku da

makanye, hari ni aku berniat utk puasa :-)
insya Allah....
sape2 nak try makan sini bleh pegi ke: http://pannaz.com.my/

13 comments:

Iela Fazielah said...

sedapnyer..... xtahan tgk desert tu

mama_umar_maryam said...

hik3..dah ter'batal' pose diet ko hah

SyaNa said...

iela, mmg sedapppp

zety, tu la batal pose aku..hahaa mmg pose pn benornye pagi tu..tp xlarat plak tgahri tu..kekee

Gieyana said...

mmg panazz tul menu dier..menyelerakan tmbah lak tgk ptg2 nie!hihihi

Nana said...

wah menarik...
panas hati aku tgk entry ni hahaha

eLYies said...

aku pun tak tahan tgk serina tu makan dlm JJCM...area maner yer..damansara perdana yer..tak pernah jejak lagi area sane..

[-suziey-] said...

wooo sedap gk menu tu..hahahaa dasat ko..dilarang keras yek..ekeke:p

POSH76 said...

bagusla hang ni baru excited nk oi makan hand dah mkn dulu....harus nk terai ni

ALoNa Cintamaniszlite said...

Semoga berjaya, syana...
sebelum lemak2 tepu..baik bersemangat waja berdiet.
Dh tepu mcm akak ni..adoiiiii!!! jenoh!!

mama tisya said...

nama restoran mcm gosip artis..hhehehehe

Norhayati Ahmad aka eixora said...

abis semua markah kau kena potong.
negatif lagi jadinya!
hahahaha

rasp said...

food dia sungguh yummylicious...

zura@iwan said...

myelerakan....mkn pnz2..hehe