IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, January 13, 2011

Syamil Iman: 6month

serius wey rasa kejap jek Iman da besar..
bile tgk gambar kt hospital time bersalin tu rasa rindu sangat :-)
rindu kat budak yang suke nangis smp merah2 muka dulu..hahahaa

sekarang ini budak sudah suke senyum..
alolooooo busuknye muke..hahahaa


gambar ni amik 10/01/11 ari tu
besar da anak kite kan bang..



tadi tu gambar time pagi hari
ni gambar malam hari :-)

bile dia buat muke ceria gini, sejuukkkk perot aku..hahaa
tappi kalu dia nangis mengamuk adoiiii panas hatiiii..hahahaaa


bile intai dia tido lagi rasa besarrrr da anak aku
hahhaaa..adoiii mak2 btol aku ni



gaya tido pn da macam2..stokin mmg xpakai skrg time tido
sian dia panas



lebiu la son!!!!

bleh da ke count down bday Iman
hahaaa poyos kan

8 comments:

ciK mOt ©™ said...

ai lebiu too mama...jawab iman...lalala...

ciK mOt ©™ said...

syana, anak dah beso tu maknanya....kita pun semakin dimamah usia ni...huwaaaa

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

aku lagiii rindukan baby yang..hahaha
dah 6 bulan da..tak yah pki stokin pon...hehe

dah leh start plan besday party dia yang..prepare pape yg patot..hahaa..eksited kang kooo..tgk laa nnt..(Cam aku dulu) hahaha

SyaNa said...

cik mot..kalo iman ttibe ckp gitu mau terkejut beruk aku..haha
bleh nyanyi "tolong ingatkan aku ..aku ni da tua"

fieza, mmg xsabar ni..dlm pale mcm2 yang aku plan..hahaa sabau sabau

zura@iwan said...

syok je tgk bb kita dh mbsr kan...ku tgk bb koran....ku lak yg berangan..haha

POSH76 said...

comei sgt ur baby geram tengok...budak la ni mmg cepat besar & pandai lagi

MRS. K said...

hohoh.. sila la buat countdown.. tak lama lagi ko boleh kurus secara semulajadi..

penat kejar anak lari ooii..

mama_umar_maryam said...

x poyolah, ade yg lg poyo dr ko, iaitu aku,hahahaha