IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, January 12, 2011

Terang & Nyata

Morning!!!!!
semalam hari yang sgt bz..fuh!
hope hari ni xbz sgt, so bleh la aku BW umah korang ek..
smlm xsempat :(


oh suspen..suspen....

harap maklum gambar atas bkn aku pny
hehehee tp kan best kalo itu aku pny

ok tu salah sorang member aku yg punya...sape???
later2 la aku btau ek..ke korang da dpt agak sape???

aku doakan kandungan dia selamat smp ke 40minggu nan indah :-)
tahniah kawan!!!

ni gambar aku kuar bersama Iman & member aku tu last week
gara2 nak teman dia makan lasagna kat SR..orang da start ngidam ko



aku makan ayam tu jek :p
nasi aku biar terdampar sepi



member aku tu ngidam benda ni..alhamdulillah dapat gak dia makan



& Iman plak dpt toy baru..
masuk toys r us geram jek tgk brg2 baby
nasib xde $$$$ kalo tak aku borong da
hahahaa


ok ni kes nak update laju2 sebab banyak entry tertunggak
ok chiowwwwww

10 comments:

PuaN su SU said...

alhamdulillah

mama tisya said...

saper kwn ko itu..adakah aku kenal jugak??apa2pn tahniah utk kwn itu

ciK mOt ©™ said...

aku ingat ko dah...
yang aku tau skang tengah peknen si fiza delima tuu...hehehe

eLYies said...

suspen je..hahaha..ingat iman dapat adik... tahniah kat kwn ko tu..

Nana said...

hehe ingt kan ko nye tadi
dah lama tak wat ngecek2 gini hahahha

zura@iwan said...

bestnya kalu itu aku yg punya gak...nak2...huhu.....tahniah utk kwn ko..

menu tu tliur la aku beb..hehe

Kaklong @ Izan said...

Buat suspen jelah kakSyana ni...ingatkan si Iman nak dpt adik...

Siapa lah agaknya member akak tu...tp mcm dpt agak jer...tak sbr nk tggu pengumumannya...

Kaklong @ Izan said...

Buat suspen jelah kakSyana ni...ingatkan si Iman nak dpt adik...

Siapa lah agaknya member akak tu...tp mcm dpt agak jer...tak sbr nk tggu pengumumannya...

[-suziey-] said...

haih aku lapo tgk mknan..insyaAllah aku doakan ko pn cpt2 produce adik iman :p

mama_umar_maryam said...

sape weh? kimm ke?huwaaaaa hebat2..