IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, February 23, 2011

Adekah dia tak kan merangkak terus berjalan???

hehee tajuk da mcm entry kan :p

Iman skrg da 7bulan ++ tp smp la ni xmerangkak tau
takat menyusur tu mmg laju la..pastu angkat2 montot
tapi mmg tak merangkak pn..aku tgk budak2 baya dia da merangkak laju da kan
tp takpe la..lain budak lain kan


tapi ade 1 benda yg dia da pandai skrg ni..bangun sdiri..tp kena la paut kat mana2
paling suke paut kt mak bapak..hahaa
abaikan la ye model sedang beraksi tu :p



bersungguh2 da berdiri..smp tercungap2 nafas dia
hahaaa


ye yeeeee da berjaya!!!


eksen tu, siap nk toleh2 pandang kite...hahaaa


adekah Iman ni akan terus berjalan???
Aku: Iman ni xmerangkak pun :(
Tokma Iman: Iman ni menurun penyakit keturunan..sakit lutut..

6 comments:

Nana said...

mmg ada budak gitu
skip merangkak tros jalan
mcm ank buah aku

mama_umar_maryam said...

umar pon xmerangkak weh..trus merayap je cam iman

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ala xpa la beb...janji iman sihat...maybe dia xmaw merangkak nak terus berjalan..senang xyah ko nak susah2 toyoh baju dia..hehehehe

~dARlee zURiS~ said...

kysha dulu pun cenggitu.mula2 ingatkan tak merangkak terus dah sbb dah ligat memanjat.tup2 boleh lak merangak kemudian.terbalik.hehee..

AdanyaKauUntukku said...

tak pe kalau dia langkau satu step
alieyah pun sama..meniarap..teros berjalan 10 bolan....

tapi adik dia..sume dia lalui
sampai lebam2 lutut....jalan 1tahun 11 bulan....

safe sikit lutut dia kalau tak merangkak.....



psssttt...akak tagged awak ye..huhuhu

Alona said...

Takpe kalo tak merangkak..takde ler kepala lutut iman itam, hehe..

tp..sbg ibu kepada anak sulung..mesti tingin nk tgk pengalaman anak merangkak, kan.