IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, February 11, 2011

Felt Craft: Fridge Magnet

saya budak baru belajar..heheee
so mmg la buruk sket rupenye kraf tangan aku ni ;p



ni malam td gigih aku buat butterfly ni
hajat hati nk test buat utk keychain..sekali keychain ring tu abis plak :(

so terus tempek magnet, maka jadi la Fridge Magnet Butterfly


tang mata tu patut kena tampal mata yg beli tu..tp nan ado so aku kasi jahit jek
tu yg tak comel..kalo xcomel jek..hahaa

harap paham ye, kain felt aku sgt terhad
so kaler2 yg aku buat mmg kaler tu jek..
nanti aku cari kain kaler2 lain ek


yang ini aku buat kasi kt yana (wife member syarul)


aku rasa design bear paling aku tak sabar nak buat
hahaaa..so fieza sayang, aku tukar ko design lain bleh???
kekekee

10 comments:

Gieyana said...

last design tue cantik..aku nk buat gak leh? Tp x tau kt mn leh cr kain2 tue!hahaha

Iela Fazielah said...

betulla...syana mana ko bl kain tu?? aku nak buat cekak ladybird utk bday party syafiqah la..eceh... ayat sbenarnyer... nak try buat...hehe

Nana said...

alamak kiutnye
apa kata klw ko bosan2 xde nak buat apa kan
buat satu keychain
nama damia heheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tuk amani ada x?? :P

mama_umar_maryam said...

bagusla weh..sekurang2nye ade 1 bende yg kite btol2 minat nk buat..lame2 blh jd pendapatan sampingan tau syana..FM felt,gud idea!

watyz said...

best nye hobi baru ko tu...tp nk tanya kat mana nk bli magnet utk fridge magnet tu...nk bli gak la...

Diarihatiku1976 said...

syana.. kat mana nak beli kalo nak buat benda ni semua.. kena buat n3 beli bahan-bahan plak ni...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang..baru pasan ko panggil2 aku ni..hehee

aku ni hal jek..pape design pon tak per...hehehe....i likeeee

Anonymous said...

salam. ak tanya kat mana u beli magnetnya ya. Saya nak buat untuk fridgies tapi tak tahu mana nak beli.Pls share info to deepbluesea_me@yahoo.com. Tq ya.

nini said...

salam..
hye syana...
cari kain felt ke..
jom singgah blog saya..
saya supply barang2 kraf terutamanya felt kraf.. mcm2 ade..

harga pon xla mahal sngt..harap saya dpt membantu syana..

http://cintahaticraft.blogspot.com/