IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, February 8, 2011

Iman di playground

morning!!!
lagi 2 hari Iman nk 7bulan da :-)

smlm lepas balik keje, syarul terus ajak gi playground kt umah tu
ala sebelah parking kete jek..ni 1st time bwk iman main2 sini


dia punye seronok la..smp xmo lepas besi pemegang tu..
kuat gile dia pegang..pastu bile nak tarik dia, dook merengek xmo bali
hahahaa amboi kamu iman, sudah pandai demand ek


abaikan la ye kaler pakaian anak aku tu
hahaaa mcm pelangi :p

perkembangan iman skrg ni:
- still xbleh merangkak
- xbleh lagi duduk sdiri..kena ade org pegang kalo tak mau telentang ke belakang
- kalo aku pakai tudung, mmg dia gedik2 la suh angkat
- kurang nak makan..asyik nk sembur2 jek
- kalo naik walker mmg hebat la dia bergerak..

lagi ape ek?? hahaa ttibe lupe anak aku pandai ape
:p
biar la anak aku mcm slow sket xpandai merangkak lagi ke ape..janji aku tau dia sehat :-)

7 comments:

Nana said...

wah iman dh main kt playground ek
eksited btol muke iman dapt main taman hehee

Iela Fazielah said...

ala tomey nyer iman.. biasala.. perkembgn budak lain2... ada cepat.. ada lmbt.. tp pandai demand dia.. nak main kat tmn menan!

[-suziey-] said...

uit..ko pegi reunion SMK yek? hehe hubby ku cite..ekek:D aku xpegi daaa..time to sleep for aQeel:p yang ye nye aku pn mls..hahha..klu aku tau ko pegi msti aku pegi..bole jmpa ko..hehe

rasp said...

mmg nampak dia syiok main kat playground to sis hehehehe...
tul tu sis, tak kisah cepat ke lambat...
asal sihat kan ...

Gieyana said...

wahh..nmpak sonot jer Iman bmain..utk learning process gk kan..:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya iman main2 kat playground...amani pun xpenah g playground lagi...hehehehe iman perangai sama cam amani..klu tengok aku pakai tudung mula la dia susah hati..hahahahah

Anonymous said...

xper la syana..lain bdk.lain perkembangannya...bdk2 skrg xikut step mcm dulu2 dh. ank aku pun 7 bln..bntai memapah n panjat sofa dulu. lps tu br merangkak. tu pun kejap.janji anak kita sihat n normal perkembangannya kan...