IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, February 1, 2011

FELT CRAFT lagiiiii

ohooooo makin seronok aku buat benda ni

xsia2 aku beli bahan2 dia :p



ni ari jumaat aku dpt siapkan 2 lagi felt craft
alhamdulillah....


ha ini la barang yg aku bagi kt ZURA tu..
sbb ari tu aku terbaca komen dia, dia nak benda ni
so aku kasi ke dia la hasil yg aku buat ni..

so xpayah la aku pos2 bagai ke penang sana kan
da aku buat, tak terpakainye aku sume2 benda aku buat tu
baik aku bg kt org kan...kalo ade yg percaya kt aku, mau try oder pun bleh gak..
yg hok LOVE tu aku jual RM3.50 jek..

pastu ni aku buat utk mama aku..
saje kasi test tulis nama plak kan..kena lebih kretip ni
ade gak org keliling aku xpercaya aku buat sdiri benda ni
hahahaa..ye la aku kn xreti jahit butang ngan baju koyak..hahahaa
so ini la "work station" aku :p

aku makin hepi buat hobi ni :-)
xtengok TV pun xpe...

5 comments:

mama_umar_maryam said...

hehehe,samelah dgn aku,jahit bende2 koyak malas..xtaula dpt bakat jahit felt ke x..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah hobi ko nie bagus beb..leh tambah income...

zura@iwan said...

tima kasih byk2 ye syana.....susah2 je nk kasi aku mende ni..bahkan ku lawak2 je....muahhhhhhhhhhh utk iman...hahahaha...

ku x kasi apa2 pn kt ko...kalu ko nk adiah dr aku... apa kata ko join GA ku...kekeke...sbr je aku...

adyna said...

tue la shana dh buat mst syok..aku pun gila ngan hobi baru aku nie..

Nana said...

wah..kreatip ko
aku keje2 seni ni
mmg hancus la hehehe
meh buat kat damia satu keke