IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, February 17, 2011

Aku insaf

Morning!!!
hahaa ttibe pagi2 kabo insaf kan
heheee..ingat tak dulu aku pernah benti keje sbb kan konon dpt good offer
pastu aku pn cabut sbb paking sini mahal gile kan

ingat tak???

3 bulan aku keje tempat baru dulu tu terus aku insaf..rasa nyesal plak benti
hahhaaa..nasib la bosses lama aku ni baik2 hati belaka bg aku 2nd chance
malu kite tolak tepi, janji periuk nasi aku selamat :-)

tapi mmg sungguh xtipu, parking sini cekik darah ok
ok ni duit aku ready nk bayar



see meter tu..ni aku parking mcm biasa la
amik tiket kul 8.30 gitu bayar kul 6
every day RM11 ..hahhaaa

tapi lantak da skrg ni..aku buat2 RM11 tu murah jek
kekeee..malas da aku nk pikir

sebab bg aku, keje ni yang penting hati kite tenang
biar la gaji sket pn, janji ati tenang, balik umah pn family happy jek
ni balik umah muka aku mcm hampeh laki pn meluat


biar la opis aku ni jauh sket dr umah, ngan nak layan jem nye..dgn tol nye
xpe aku rela sbb aku keje sini 3tahun ++ jiwa aku tenang
so insya Allah kalo aku benti lepas ni pn sebab aku nk jd housewife je la
tp yg tu tggu la umur 35 baru pk nak jd housewife :-)


9 comments:

cikmOt said...

syana, kalu aku mau nangis...sehari rm11...sebulan baper weii...ce kira ce kira...ishhh

SyaNa said...

hahaaa tau xpe mot wey..tp buat2 murah je la..kekee

[-suziey-] said...

oo 3b ln je ke..nape wei tpt baru tu? bgs boss ko kasi 2nd chance ek..hehe..aku dulu pnh gk benti keje sebulan je keje tpt baru..gaji mmg lebih..bonus pn best..tp sebab environment xbest..kilang kan..so aku quit..n keje tpt lain..then bos tpt keje mula2 lps grad tu offer aku masuk balik..hehe agknya dia syg aku..ekekeke;D tp apepn ni sume rezeki yg ditentukan...kita je yg kena usaha..

POSH76 said...

Setuju sgt kalau nak keja mesti happy working kalu cam hampeh jer tak payahlaaa

Nana said...

hehehe
kan?malu tu tolak tepi
klw nak ukur bape tebal muke ni
ngadap boz yg baik ati terima kita balik
ada la setebal dinding konkrit..
mahai nye wei
parking..
xpela..
asal ati senang haha

Asma said...

betul3..malu tu belakang kira..yg penting hepi..aku pun da lama gila keje sini..ushar gk keje lain..tp cam berat je nak tinggal tmpt ni...mungkin rezeki aku kt sini...=)

AdanyaKauUntukku said...

morah lah tu Syana
akak sehari RM18 tau...
sila kirakan untuk sebulan...erk

Anonymous said...

Jln ldp nak cross ttdi tuh dah 2 hari nih jammed gilos...kuar awal pon smpi lmbt...tension ~ ilia

Gieyana said...

mak aii..giler weh parking smpai 11 hengget..tp kalau hati rs tenang, buat pejam2 mata jer kan! Sek bek ku kt sini parking free..sian uols lg nk kena byr toll lg tue! Kalau gj x above 2k mmg x leh survive nie..huhuuh