IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, February 7, 2011

Paddington House Of Pancakes

Morning!!!!
lama gile holiday smp rasa malas nk dtg keje kan..
tak pe, meh kite mulakan entry pagi ngan gambar makan2
hahahaa
sape puasa, sile jangan tgk :p

ok ni sumpah aku lupe bile punya kejadian..
lama sgt da aku rasa.tapi sbb ade gambar dlm hp so kite kasi taruk la ye

aku makan kt Paddington ni da 2 kali..dulu 1st time makan ngan KIM
tp time tu tersalah amik menu :(
so ala2 insap la xpegi da situ

so kali ni aku pegi ngan fara plak kt The Curve sana
dengan harapan xkan salah pilih menu lagi


ok senang cite kite amik set lunch..sekali ngan air ye
so xde pening2 & lebih jimat gitu



aku amik set pancake burger
sedapp wey..big portion gak la..so berbaloi2


ni fara amik..american pancake stack
sedap gak..mmg sedap rupenye paddington ni kalo pandai pilih menu


dulu2 pegi tu aku amik pancake yg sweet2..so muak2 la kan
kali ni amik yg mcm ni rasa sedaapppp jek


xdapat da lunch ngan fara :(



ok aku gemok kembali..hahahaaa
ok la, on kan balik mode diet ek..hahahaa


ni autopublish yg dibuat tgh malam..
sebab pagi2 ni aku bz di tempat baru..
ha??? tempat baru??? ok tu later2 aku story ek :p

6 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

hehe nana tak pernah lagi rasa kat sini.. walaupun keje area midvalley hari2 lalu je kat depan kedai ni.. nak try cam segan2 je hehe.. nanti nak try ar menu u ni hehe...

Nana said...

wwahh
sgt menyelerakan..
aku dah ler lom bekpes ni
terlior tgk pancake

POSH76 said...

bessnyer bolehla terai ni

TiNiE said...

syana, tajuk entry kita ala² sama arini. pomot phop...hihihi tapi mmg sedap membunuh pun..huhuhu

MRS. K said...

aku belom penah dengo nama kedai ni

rasp said...

lum pernah try tempat nie lagik..
ghupanya ada gak jenis burger ek sis...
kalo pancake semata cam tak syiok le pegi...
eh eh u keje opis baru ke sis?