IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, February 9, 2011

Aku kembali ke sini

morning!!!

kenal tak kerusi ini??? hahaaa

sape2 yang setia baca blog aku ni, mmg kenal la kot kan..hehee
ye aku sudah kembali duduk di kerusi itu..

kenapa??? tak yah la aku cerita ye
anggap je la sume ini takdir & ade hikmah nye
mmg da tertulis rezeki aku masih di sini..

terima kasih bos!!

18 comments:

PuaN su SU said...

selamat bekerja.....moga syana happy selalu yaa

eLYies said...

bestnyaaaaaaa..ko kembali semula ke tempat lama..awat..ko tak serasi bersama ke di tempat baru?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat kembali ke tempat lama..tempat jatuh lagi dikenang..inikan pulak tempat mencari rezeki hehehehe

Mamamanja said...

woooooooooooooooooo.... projekkkkkkkkkkkk......... projekkkkkkkkkkkk......... hahahahahaha

zee nazeri said...

Syana, akak pun pernah alami situasi cenggini, amat terhutang budi kt bos sbb sudi amik kita kembali bekerja..

SyaNa said...

puan su, tq :-)

elyies, biar ku simpan dlm ati je la..hahaa

mama, adeeee..ni mau buat PO ni :p

zee, kan..rasa terharu sgt..pastu insap da xmo cr keje len

SyaNa said...

acik pepel, tu la..lebih 3thn kt sini rasa bodoh nape aku benti ari tu

mya said...

uishh.. lain dr yg lain kisah ko nie..
cer citer..

Nana said...

hahahah syana..
kesah ko sama mcm aku wei..
aku benti skejap dalam 2mgu
pehtu kembali kepada company itu balik...
mmg mcm2 terjadi
syukur boz terima aku balik

Nana said...

hahah part insap tu kan..
sama mcm aku juga
lepas dari masuk sini balik
aku tros insap
xmau cr keje lain dah
biar la stay sini
even gaji tak beso mcm kat sana
aku xkisah
janji ati senang

SyaNa said...

mya, hahaa nanti teman crite ek..

nana, tu la wey, bior la gaji kecik, expenses mahal.janji aku tenang hati..kan

I-sya said...

uih... kagum tgk boleh patah balik.

aku x pernah lagi facing, malah xpernah lagi jmp yg best utk dipatah2kn balik. ngeee....

enjoy ur job.

SyaNa said...

i-sya..tu la bile da benti ari tu br rasa sini yg terbaik..hehe
tq

Iela Fazielah said...

tu pasal aku malas nak apply keje lain tu... kat tmpat aku keje skrg.. kat 8thn since grade xpernah cr keje lain.. sbb selesa ngn environtment n kwn2... walau gaji ckp2 mkn..wakaka.. tp hati tenang n puas!

nzh1979 said...

hooyehhhh..
pasni slalu la ko ngan geng ronggeng gi makan2 kan yang..
nanti slalu la aku tgk ko tepek gambo makanannnnnnn..
btw yang, opis ko ni kat mana? mont kiara ke sri hartamas? ke aku salah port?? ekekekke..
all the best syana ;)

SyaNa said...

kak zam, opis aku ni kt sri hartamas..erryn & geng bernas da pindah KL nun
mana ade da wat dating makan :(
sedey jek..so layan lunch ngan KIM je la

Lovely Fieyza said...

hihi... patut la akak ckp tak pat makan ngan farah lagi.. pindah rupenyer.. rezeki akak kt tmpt lama tu.. bos syg akak ea? hihi

SyaNa said...

hahaa xtau la dia syg ke tak kan
gamaknye dia kesian kot
hahaaa