IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, February 22, 2011

Pegang la sendiri

sebak anak da besar..hahhaaa :p
skrg ni aku da start cr idea utk bday party Iman..hahaaa
lama lg kot bulan 7 nnt..tp kalo kenduri kawen pn org da start planning2 kan
so xsalah kot aku plan awal :p..kan aku mak yg hover :p

ni ha, b4 ni dia pny la malas nk pegang botol sdiri..haaishh da besar ok pegang sdiri
time nyusu 2 tangan tu sebok la garu kepala la, garu telinge la..

last2 aku beli Avent pny pemegang tu..
cara nk bg dia pegang, aku kena hulur botol tu kt tgn dia..ha br dia akan pegang sdiri

kalo aku letak dlm mulut dia, mmg dia xkan pegang..
songeh kan :p

alolooo ye la comel la tu....xjadi marah :-)


geram tgk tangan dia pegang benda tu..
montok2 jek :p
tapi skrg ni badan dia da susut sket :(
xpe la nk start jalan kot ;p



tp dia nyusu gini mmg aku xtinggal dia sorg
aku tgk smp la dia abis nyusu pastu angkat nk burp kan dia..

tp kt umah bbsitter mmg aku xkasi pemegang ni..kang buatnye dia biar iman minum sorg2 plak kang..blom bleh tinggal dia minum sorg2 lg aku rasa
takut kang dia xpandai control, tersedak plak kan..

-Iman kurang sehat skrg..mlm2 mmg susah tido..last2 aku yg ngantuk bgn pagi..huwaaa nk cuti!!!

3 comments:

cikmOt said...

kan aku dah kata sebak wei bila nengok anak dah besar...sob sob...

Gieyana said...

cepat kan ms blalu..tgk2 anak kita dh besar..b4 ko preggy smpai anak dh besar camni sure amat touching kan! Mmg betul lah.Iman so cleaver..pandai pegang botol sendiri..

Dee said...

wah..pandainya iman pegang botol susu..awalnya sis plan utk birthday party dia ek..anak dee mimi birthday bulan 3..apa pun x plan lagi..hahaha..