IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, February 10, 2011

Alahaiii anak aku

kan aku kabo entry tadi Iman xsehat kan..
mcm aku amik dia dr umah bbsitter ari selasa mmg dia monyok jek
aku buat la muke badut camne pn xgelaknye dia..huhu
aku da sedey2 da time tu..xdpt tgk dia gelak gatal :p

so semalam amik dia da doa2 biar la anak aku ceria balik kan
ye la da la kurang jmp kalo ari keje..so ptg2 gini la nk main2 ngan dia kan

nasib smlm dia ceriaaa..tu yg kt klinik aktif semacam smp doc pn dia cakar :p

balik dr klinik mmg dia hepi jek..lagi2 dpt main ngan bola hadiah dr MAKLANG & PAKLANG


mencomot gile muke ngan air liur ngan hingus
hahhaa bekerak jek anak aku ni


ko tgk tu..dpt benda baru la tu..suke cium lantai
hahaa jenuh ngemop ari2 nk bg anak main atas lantai
dia cium tu penuh air liur (bkn cium dia jilat) hahhaaa


bile dia aktif gini, lega aku...


ni kena dera ngan bapaknye..
b4 tido mmg kena salin baju len sbb abis lenun basah kena air liur

dia ni bkn air liur tu jejeh sdiri tau
dia saje2 sembur buat belon..hahaa
bile dia diam behave kering jek mulut tu..
hhaiishhh iman...
i love u

3 comments:

[-suziey-] said...

alhamdulillah..haih bila ank xde mood ibunya lagi ler merudum mood nya..hiks..

hmmm trpksa la mop tiap2 hari lantai tu..utk dijilat en iman..ekekek:D

Dee said...

cutenya iman...dulu mimi masa kecik2..suka jilat sliding door..hahaha..eh..dee keje kt plaza damansara..bukan damaz..yg kt masjid d'sara heights tu..dkt nasi kukus yg famous tu..

SyaNa said...

suziey, tu la bile dia xgelak aku buat badut rasa mcm down gile
mmg TERPAKSA rajin ngemop skrg ni

dee, mmg budak2 suke menjilat kan..
ooo ingat kot kt damas..hehee
kami kalo lunch jarang kuar ke tmpt lain..meh la lunch damas