IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, February 10, 2011

Iman melawat doktor

morning!!!
huhu iman tak sehat skrg ni..dok batuk2 + flu
malam2 pn susah benau dia nk tido..dok gelisah xselesa kan
ate kite org tua pn kalo flu pn rimas ni lagi budak kecik

ptg semalam lepas balik keje laju2 bawak Iman gi klinik
bistu hingusnye xkurang jugak..ade la suh syarul sedut hingus nye
tapi bapaknye tu tu gerun nk sedut kuat2..katanye takut sedut2 kang ttibe kuar anak tekak iman
hhaaaaishh bapak oiiii


doc cakap Iman garang..hahaaa
sbb tgh2 check tu bleh dia cakar nye doc tu..anak aku ni bkn bleh dok diam

ko tgk ni, bleh dia buat gaya gitu tgh nk timbang..anak anak..

doc pn gelak tgk dia buat gaya gitu..patut perut Iman kempis xmcm umi
lepa sni umi tiru iman la..hahahaa

ari ni Iman 7bulan tau
so 7 bulan xde injet2 smlm terus mintak doc timbang

Iman 7bulan = 8.3KG
time 5bulan ri tu 8KG..
6 bulan tak timbang
so naik 300gram jek


kalo kuar2 jalan xbwk stroller mmg aku xdukung Iman ni..
dia ni mana reti diam..kadang tu bleh dia panjat nye org yg tgh dukung tu
mcm aku lg la kan byk spare tyre..so mudah dia nk panjat perut aku
hahahaaa

ok bye :p

5 comments:

MRS. K said...

cepat sembuh iman...try la pakaikan benda kat hidung tu time die tido

ciKmOt said...

iman dah melasak..tu berat tak baper naik...bagus budak2 perkembangan gini...sonok nengok kan...

eLYies said...

budak laki mmg lasak syana..nanti berat makin menurun kalo dia dah pandai merangkak/berjalan!

rasp said...

i pun tergelak tgk dia buat gaya gitu atas penimbang...
boys cergas tak pe sis..
baru lah macho :D

[-suziey-] said...

erkk at least mau gk laki ko sedut..aku soh laki aku bertuah dia nk sedut..hahahah