IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 23, 2009

Baby's Day Out

tajok suspen jek ye..baby mana plak yg jalan2 kuar ye..
akhirnye dapat gak aku tgk Upin & Ipin Movie..yebaaaa
dalam pada tak berapa sehat tu ku gagah jgk sbb takot kang abis plak cerita ni..kempunan kami..
mama aku la paling beria nk tgk..reason= 1 sekolah dia da tgk movie ni..dia je tak tgk lagi..

bukan aku bwk mama & mai..mama yg bwk anak2 jalan2..
best tau..kak phira nnt ko da selamat sume bleh join kitorg kuar..

tempat tontonan hanya di Selayang Capitol..
wayang nye sungguh lengang..hanya ada ibu bapa & anak2 kecik sajok yg nonton di situ..
remaja dating2 takde ye..sbb sgt tak class
tp harga tiket sama mcm tempat yg best RM10..
bagi aku sgt mahal..

aku mcm konpius time nk beli tiket..sbb takde org berator..
ni tempat beli jajan


mmg timing baekkk pny..lagi 15min start kami smp sana..tak yah tggu terpacak lama2..
mai sebok nak pop corn..tgk wayang haros la ade pop corn :p


amek sit belakang sekali..
ingat mcm wayang2 lain..lagi belakang lagi clear..

tp wayang kt Selayang ni lantai ade lah rata..kerusi pn sama tinggi..
so ko paham2 la kalo yg dok belakang tu nmpk ape..

skrin tak nmpk sgt sbb nmpk kerusi org..
aku tgk kena dok atas kaki sbb nk kasi tinggi sket..
sgt tak pueh ati..



muke tak pueh ati..




lepas abis wayang menuju ke Selayang Mall..mencari lunch..
masuk ke Garden Cafe..tapi sbb aku diet takde ye pitcher makanan..sbb kang aku tgk aku yg lapor balik...

Mama yg ceria membawa anak2 bersiar2..owhhh mama belanja okey..tq..tq..


ade 1 jek..gambor Mai makan nasi goreng..kat makan budak ni..

4 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhh dpt gak tgk upin-ipin nie ..adehhhhhhhhhhh wwayang nie cam fesyen lama yer .. sederet jer kusinyer .. he...he.. wah tgh diet yer .. chaiyokkkkkkkkkkkkk!!!

Anne Zain said...

hehehe...aku pon salu gak bwk nenek aku jenjln...tp yg best...dier banjer...dier ada gaji bulan ooo..hahahaha

SyaNa said...

Diana~ akhirnye dpt gak aku tgk..mmg tension jek wayang ni..tp mahal

anne~ ko ni soka pow nenek ye..hehehe..sape lg nak pow ye kalo tak cucu sdiri

zura@iwan said...

spoting mama ko yer..hehe