IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 24, 2009

~Siti Nurhaliza~

aik?? siti nurhaliza?? aku tak tau nk letak tajok ape :p

aku kkdg tak tau nk update ape kt blog ni..kalo tak update kang sunyi plak blog ni..kang iklan nuffnang pn tak jengah :p
pesyen aku plak kalo takde gambor aku tak sonok nak update..
ade gambor best sket buat karangan bergambar..

nak snappy2 gambar kkdg tu aku malas nk bwk kuar hp aku..paling aku rajin pn amik gambor makanan..ateee syana si kuat makan..

nk amek gambor kejadian2 sekeliling aku ni sgt la slow nk bertindak..
kang benda tu da lepas baru la nyesal tak amek gambor..

tepu je otak aku ni nk update ape..

ok aku nk cerita feel aku ari ni..
feel adelah hepi + senak perot..

hepi kerana...ade rezeki lebih kt opis ni td...bos huluq aku amek..wpun kkdg aku geram ngan bos2 / orang2 yg kaya ni..(sbb aku tak kaye..haros la bengang ngan org kaye)
tak yah la mintak banje..aku da masukkan dlm ASB..kan ari tu aku beli hp yg tanpa pk pjg tu..aku korek ASB..so harus la masuk balik..

aku harap ade la berita gembira 28/3 ni..
wpun yg gembira lebih sure la bos aku..tp mana tau aku leh tumpang2 sedas dua :p

tang senak perot tu sbb..aku pakai korset ari ni..ticher diet aku suh pakai..adoii keras badan aku..



*aku tak tau ape aku merepek..at least aku da update..muahahaaa..

3 comments:

jiejah d'blogger said...

sama la aku , kalau x de gmbr xde napsu lak nak menghapdet tp gmbr² semua makanan miahahaha..

nuffnang aku baru 1.25 wakakakaka
mcmmana nak up kan duit tuh?
aku nak cepat kaya neh !!

SyaNa said...

jiejah~ kang letak gambor makanan sume org bernapsu plak :p

jiejah..rajin2 klik iklan tu..org lain tak klik ko klik sdiri

zura@iwan said...

HUAHUAHUA...tiba2 tajuk siti nurhaliza tp ceta x kena mgena...bagus2...gud idea...hehe