IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 5, 2009

Tudung Baru



saje mau jaja muke sdri..aku baru beli tudung ni smlm..dunia moden skrg ni haros la aku beli online sajok..korg pernah pakai tudung gini...jgn tanya nama tudung ni..aku pn tak tau..

material nye chiffon..mmg lembut sgt..ko kena bersabar sket nk elok kan dia..tp aku still tgh cari gaya yg sesuai..sbb bile pakai gaya lilit ni aku mcm rimas sket..sat2 mcm kena repair..jom la share sape2 yg pakai tudung gini..

13 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
lawa ler ko pakai tudung ni..
dah cam muke kawan si Erryn PCM tu..ala..sape ek lupe lah nama dia..hehee

makin cun tau...

Aku said...

ye ! setuju ! tp syana .. awk pakai tudung cam ne pun tetap lawa !!! hehehehehehe !!!!

jiejah d'blogger said...

molek jekkk tuh ..
aku ada satu , pakai sekali dah sedekah bg akak aku ..
rimas wehhhhh hahahaha

sekarang aku beli anak tudunnya saja , then pakai ngan tudung biasa.senang sket

helena's said...

comel..anggun ayu..
err belikan 1 buleh??ekeke
cam pakai tudung jek cik hel ne..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

syana aku jual tudung cam gini .. he..he.. mmg selesa .. rmai member pcm beli .. lawat my buzz blog nanti yer ;-)

SyaNa said...

Fieza~ lawa ye?? hahaha..kembang montot aku

kak rock~ ayoo..segan dow..

jiejah~ aku kena gigih try ni..aku beli sekali 3 ko..

helena~ tak pakai pn takpe..mama kitorg tak kesah menantu free hair..hahahaa

diana~ nnt aku jengah blog ko..:D

Anne Zain said...

aku ada beli...tp bkn yg siffon ni...kain net...ok gak pakai...tp aku repair sket tang jaitan kat owning dier...nnt aku uplod la pic aku yg lawa tuh...eh terangkat bakul plak...hahaha

SyaNa said...

anne~ kena yakin kite lawo..nnt upload ler..

++eden|essey++ said...

comey jerk ako tgk td...geram rase nk cubit jek pp ko...hehehe

~Eila @ Along~ said...

syana, pakai tudung gini je senang..cepat siap..tp eila pun rimas gak lilit ni..so skang juast stay ngan tudung zahra...

bOnda said...

fieza, kawan erynn tu RATU tak?
ada irass skit =)

sejuk pakai tudung ni kan? =)

payiet said...

cam iklan syampoo pakai tudung tuu

zura@iwan said...

aku x penah pki tdg gini...suka syria..hehe