IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 12, 2009

Langkawi ~Finale

okey time 2 go back..huhu..tak puas sgt..yo la 3h2m mmg tak cukup..nnt la ade rezeki aku nk holiday lama2..


posing2 dulu kt luar resort..sgt la cantek..luar dlm cantek




kan aku ckp suami aku ni peramah..see sume yg dia jmp dia nk borak2..tp guard ni mmg dia kenal dr HQ KL



pastu singgah bfast kt tepi pantai..sgt cantek tempat ni..



cantek kan?? kalo dinner kt sini lagi syahdu..





kami order spageti + nasi lemak..Syarul tu tekak melayu..sbb tu aku sayang dia..aikkk ade kaitan ke???


kedai ni mmg dekat ngan airport..ko bleh nmpk kapal nk landing


dia pn nk posing ngan kete gak..



pastu b4 ke airport singgah main go-kart..aku peneman jek..mana la kaki aku yg kiut ni smp nk tekan pedal..




b4 terbang..



see korg tak percaya aku tak beli ape..beg itam tu sume baju kotor yg kering..beg line kuning2 tu baju kotor yg basah..beg merah biru tu cekelat kiriman mama (RM50) + kak phira (RM50) pastu ade la sket2 aku beli..yg plastik tu cekelat kiriman azaja (3 ketol cadbury besar)..
time byr tu rse mcm da byk sgt da duit aku kuar..rupenye tu sume duit kiriman org..ceh..
mmg nyesal btol tak beli byk2..


otw balik ke KL..ejam la yg amik kami



makan2 dulu kt Alamanda..
smp umah mama da nk maghrib..sgt letih..tp best..
ok tu je la catatan perjalanan ku ke langkawi..
pasni ni kite holiday mana plak bang??

12 comments:

++eden|essey++ said...

wah syana....ade finale rupanya....siap blk pkai tee langkawi lg...murahkan tee saner...xyah bw baju pon xpe...

syana jom terjah blog ako, n nk ajak ko join skali...jom lahhh

Mamamanja said...

best la....
terasa sangat nak p gak
tapi kena p tempat coti2 yg dekat2 leh nek kete... kepala banyak nak nek kapa tobang... x mampu weh!

SyaNa said...

ja~ aku beli tee sana sbb baju tak muat..hahhaaa
sat gi aku tgk

mama~ ala ma..janji coti2 mesia :D

Anne Zain said...

hadoyai...terasa nak gi langkawi esok la syana...eh aku ada saiz tak tee kat sane? wakakakka :P

SyaNa said...

anne~ besau sgt ke kamu sedari??
aku sekeh kang..:p

Mya said...

Syarul tu tekak melayu..sbb tu aku sayang dia..aikkk ade kaitan ke???
<<<<--- memang takde kaitan ok..

helena's said...

cess gi alamanda tak ckp..dekat jek umah sy..bole jumpe ejam sekali..haha

mazzura said...

cantiknya tempat2 ni syana..best aaaa

SyaNa said...

mya~ larik jaoh..

helena~ ye ke?? nnt kite dating ok..

zura~ cantek..tp tak sebest sarawak..hehee

zura@iwan said...

cantekk view resort tu kan....mmg x puas 3d2n tu...mau amik smiggu..haha

zura@iwan said...

aku dulu pon bkn sopping apa sgt...beli coklat je byk..hehe

mama tisya said...

best dpt jln2