IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 26, 2009

Family Affairs

aku nk story sket pasal family aku..
aku nama kannye family Gombak ye..sbb kami dok kt Gombak..

ok kite mulakan dulu ngan kepala nye ye..
yg ala2 Mawi tu babah aku..nama dia Sarjan Razak..polis ok..
dia jaga area KLCC..kalo jmp dia kt sana korg tegur2 la ye :p

mama aku nama dia Cikgu Zuraini..
ngajar sek rendah..ko jgn tny sekolah mana..sbb selalu nau tukar sekolah..ni dgr nye baru tukar lagi..lupe da mana..sri gombak kot tak salah aku..





pastu kakak sulung aku nama dia Phira..da kawin ngan Riezman..

~aku pernah gado ngan besar ngan dia tau..dulu b4 kawen..kelakar plak bile ingat blk..time tu aku tgh drive ber2 je ngan dia..sekali tu ape benda ntah borak2 ttibe kitorg tergado..teros aku benti kete tepi jln aku tahan taxi..hahahaa..pastu pny la budus aku teros lari dari umah..lari kan diri ke Kg Syarul..muahahahaaa..emosi ntahape2..
even dulu aku selalu gado ngan dia tapi aku sayang dia :p..ihiks...

ade anak sorg nama Sofea..tu kak phira & sofea..kak phira tgh peknen 2nd baby..Insya-Allah bulan April ni dapat la baby boy

takde plak gambor dorg 1 family..yg baju itam kanan tu la BIL aku..Abg Riezman..keje Bank Negara jugak..ape kes menantu mak aku sume keje BNM...itu bukan syarat nye ye masa peminangan..



aku anak ke2..lepas aku adelah Ejam..still belajar kt UniKL..tp da nk abis da..so tak lama lagi harap2 dpt la keje ye..
still single..eh tp Cik Hel da booking..hahaha giler jaje adik sdiri..


lepas tu adelah Adiq..baru lps SPM..sgt tinggi ok dia ni..ko tgk kak phira sebelah tu..ketot jek..sgt pemalu..& sgt la rajin tlg mama aku kt umah..owhh pomot adik lagi..


okey last sekali ade lah Mai..skrg form 3..sgt manje..nasib anak bongsu..bleh la sume org layan..yg ni aku takmo pomot..budak bwh umur..




anak2 gadis mama..
SAYA SAYANG KELUARGA SAYA
*itu la kesah Family Gombak..
nnt aku buat kesah family inlaw aku pulak ye..
tggu aku balik kg jumaat ni aku snap gambor sorg2..

9 comments:

jiejah d'blogger said...

bagus² ..leh kenal famili ko .
5org jek ehhh ?
muda lagi mak pak ko ekk ..
itu sarjan x mo berlakon lam gerak khas ka? wakakakak

SyaNa said...

jiejah~ dorg awet mudo..kekee
owhh itu sarjan sunggoh pemalu :p

phira@mommysofea said...

uikk...byk2 gambar ko letak gak gambar aku yg pejam mata...hehhe...ingat lagi gaduh beso ek...ntah hape2 ntahkan..ko la emo lebih2...seb baik ko dah tak cam dulu kan...skang ni lebih penyabar..

fara said...

wah.,syana buat mcm ni mudah nk kenali dr ko ngn family..suke tgh gambo mak ngn abah ko yang nampak vouge gitew..hehehe

SyaNa said...

phira~ aku sgt penyabar skrg :p yo la tu..kekkee

saje aku tau ko tak suke gambor tu..

fara~ ni kes tak tau nk update apo..hehee anak nye vouge tak?

bOnda said...

nanti amik gamba FIL, snap sembunyi2 tau..kang pelik plak dOrang.. =p

SyaNa said...

bonda~ kuikuikui..dorg da tau peel menantu nye suke amek gambor

helena's said...

hehe tang booking tu malu la,,haha rase rindu pulak kat ejam,,hahaks! kem salam yer kat dier,,ckp kat dier study leklok..semoge sukses.hehe

zura@iwan said...

sm la kita lebey kurang...bapak aku pn keja polis tp dh pencen...then aku pon ank no 2 dr 5 adik badik..tp semua km pmpuan..hehe