IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 24, 2009

Mingguan Wanita

kes takde benda nk update :p
tapi aku nak share la ngan ko..aku mmg suke beli magazine ni..
sejak2 kawen..time blom kawen ofcos la REMAJA

1st sbb aku suke resepi dia..tp percaya la aku tak pernah nk try..
pastu ade tips berguna utk perkahwinan..
suka gak baca part kisah DUDA tu..

tp aku bukan la pengumpul sejati
sbb bile da byk je aku akan letak elok2 tepi tong sampah besar area umah aku..
so bleh la org dtg amik baca..
atee umah kecik..semak jek aku nengok..




tak sabar nak balik baca ni..aku tgk ade resepi menarik..
ade rezeki aku try masak guna resepi ni..

~auto publish~

7 comments:

jiejah d'blogger said...

aku suka gak majalah tuh tp sekarang dah stop beli , asyik pinjam kakak aku punya hahahaha kedekut ..

Aku said...

syanaaaaaa - akak pun pelanggan setia majalah nih!!!! related

Mamamanja said...

dulu rajin gak beli MW nih. kumpul banyak2. pastu udah nampak semak buang... tapi sebelum tu koyak resepi dia. tapi yg benornya sampai skang x penah pun cuma mana2 resepi dr MW nih hahahah

SyaNa said...

jiejah~ kalo ko nk meh amek kt umah aku..byk gak stok lama

Aku~ kak meh hi-5 sket

mama~ hahaha..samo ler kite..tp kali ni pny resepi mcm best jek

Anne Zain said...

aku tak penah beli majalah ni...hihiih..tp aku tgk perkahwinan cover mag tu kat nona ahad lepas...perghhhh terus berangan nak kawen camtu...:))

reen said...

kita pn suka MW...ad ruangan resepi...mnjamu mata je la...:)

zura@iwan said...

aku sejak kawin pon suka beli mingguan wanita...hahaha..tp kdg2 tu x abis pon bc...hb aku pon kdg2 yg layan mag tu..haha