IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 25, 2009

Keseorangan

kat opis aku ni ade 2 staff je..
aku ngan kimm..
kkdg best staff sket ni..kkdg tu bosan..
macam ari ni sunggoh la bosan sbb dia cuti..huhu
ape daya..bos aku tak mo amek staff lebih dari 2..
ala..kt opis bukan bz sgt pn..ko tgk la aku bleh je nk update2 blog bagai..

aku nak share gambor bfast aku..
sandwich ikan tenggiri rebus..
sedap gak ler..nampak nye lunch ni aku lepak opis je la..
tak kose aku nk jalan sorg2 kt bwh tu..

6 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah menu sihat nieh ;-)

jiejah d'blogger said...

menu diet tuh ;)

akupun kat opis ni 2 org jek ngan asst aku.
amoi tu plak asyik x mo lunch..hehehe

tu pasal keje aku ngadap pc 8jam sehari wakakak

SyaNa said...

diana~ sgt la sehat nye ye..hehee

jiejah~ sama ler..sakit mata aku dok tgk pc...

lizz@erol said...

hehe...kira ok ler kak syana keje ngan kak kim..ade gk kwn lunch...lyz sorg jek ha...uwaaaa

SyaNa said...

lyzz~ kamo kah..hehehe

zura@iwan said...

betui2..kalu staff dua org je...boring kalu sorang lak cuti..hehe