IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 26, 2009

Mengharap Sinar

tadi dapat sms dr doktor hospital putrajaya..dia da set date utk cont' treatment..kalo takde aral maybe 4/5 Monday..hopefully kali ni jadi ler..

treatment ape?? aku tak sure la nama saintifik dia..tp kalo nk cerita bahasa pasar aku reti ler..
ari tu buat laparoscopy doc tgk tiub aku tersumbat..1 tersumbat terus..1 lagi ade gak la ruang2 yg tak tersumbat..
so kali ni nk operate repair tiub aku ler..korg tau aku dok bayang kan tiub aku tu mcm tiub tayar beskal tu..
sbb doc ckp tersumbat ala2 mcm sticky tu..so aku byg kan tiub beskal sbb dia kan getah..so bile kena panas meleket je gitu..huhuhu..

patutnye operation ni da settle last 2 months..aku da siap msk sepital bagai..makan2 dlm sepital..baring2..sekali tu nurse btau doc xcident..teros pack barang chow..

aku harap sempena anibesari kami ke-4 ni ade la berita gumbira utk dikongsi bersama..
aminnn....



~aku lunch sotong kangkung td~ hiks..

15 comments:

Anne Zain said...

aku doakan semoga doctor tu tak eksiden date tu ye syana...n ko leh menjalankan rawatan. amin

shiemz said...

Syana, shiem doakan syana selamat menjalani operation tu nanti... InsyaAllah, ade rezeki syana tue... Banyakkan berdoa n bertawakal... ok, be strong k... :)

My Blog said...

syana.. camar pun doakan syana berjaya.. sesamalah kita berdoa ya.. insyaalah kalaua ada rezeki kita usaha kita berjaya.. nanti dah tiba tarikhnya tolong remind ya.. mcm nak gi melawat plak .. sebab dah dekat ngan umah tuuu

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita doakan semuanya berjalan alcar syana ;-)

bOnda said...

gO syana! gO syana! =)
semOga semuanya berjalan dengan lancar, aminnnnn =)

jiejah d'blogger said...

semoga ada sinar itu untuk ko.
aku pernah rasa aper yg ko rasa..

ko kene jaga mkn n kesihatan sebelum operate tauuu ..

gud luck bebeh!!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang...
ko ni lawak ler..
tiub basikal lak...
sempat lagi tuh..

InsyaAllah syana...
tak de pape..
semoga operate kali ni berjalan lancar...

tak yah pikir bukan2 ok...

Ayu Jaffar said...

kak ayu doakan semoga semuanya berjln lancar...insya allah dipermudahkan oleh Nya

Mamamanja said...

moga sumernya selamat dan berjalan lancar dan ada sinar untukmu... amin..

zazaez said...

I'll pray for you sis.. Take care! Kalau doc tu buat hal lagi, bgtau ja.. Ja hantar orang kasi operate dia.. ;)

Liana said...

Syana...kimmi tetap doakan yg terbaik untuk syana....

alienware2u said...

aaahhhhh sotong tu tidakkkkkkkkkk!!!

tapi aku suka nenas.. best giler..

favourite coy tu.. hihihihi

..wak

helena's said...

kak syana,,hope everything going smoothly yer,,ill pray for u..eh speaking pulak,,hehe

Anonymous said...

salam syana..sy nak tanya em kalo tiub tersumbat kita datang period tak?mcm syana kan lepas waktu subur @ masa waktu subur ade rasa sakit or kebas tak kat belah tiub tuh?em sy nak tau sbb sy xpeknen lg pastu ader sakit mcm tu tp satu hari je setiap bulan..and period regular setip bulan..thanks...~ nursu

zura@iwan said...

ooo ko buat lap ek..aku pon x brp tau apa tu lap..adeiii bila turn aku nk dpt bb plak ni..huhu....

sotong kangkung aku suka..hehe