IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 24, 2009

Tabiat Orang Malaysia

ni aku snap pagi td time gi keje..da la aku drive sdiri ari ni..aku hangin btol ngan driver yg suke2 ati ikot emergency lane ni..
sian aku tgk org2 bwk motor..da la hujan..
takde otak btol..
selfish sunggoh..macam la ko sorg je nk cepat..org lain elok je bleh dok diam dlm barisan..
membahayakan penunggang motor..
aku kalo org gini nk masuk balik lane aku mmg aku tak kasi can..lantak ko ler..
nyusahkan org..kot ade ambulance nk lalu ke..da jd 1 hal..




sori ler kot kete korg ke yg aku snap tu..
just nk luahkan ape aku rse..

bertimbang rasalah di jalan raya..
anda mampu mengubahnya..

8 comments:

payiet said...

lenkali ko kasik fokus tang no plate, padan muka dorang

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sian org naik moto tue .. mcm la dorg jer ada kete besoo ishhh aku emo plk

++eden|essey++ said...

bersih tul dashboard ko kn syana....ako yer berabuk suda...hehehe..

aah la kesiankn yg nek moto cam ako nie...lebih2 lg hangin biler kete2 ni sesuko ati tuko laluan...name pon dah jam, duk je lah diam2 kat lane sendri...same jek....huhu

Encik Cerpelai said...

Ngeh Ngeh Ngeh..!!
Tabiat ke tu?
Itu namanya tebiat nak mampus..
Lenkali bawak senapang patah terus sis.. Tebak je bontot diorang bagi bersepah..

Anne Zain said...

ahahhaha...aku baru pas gado sbb kes camni ahad lepas...jem kat senai...amoi tu eksen je dr EL nak masuk dpn aku...pastu bila aku tak bg nak jeling2 lak...siap pakat ngan org blkg ajak jeling aku...aku pon pe lg...siap bukak tingkap nak gado...kahkahkah...sib bek dier takut...

SyaNa said...

payiet~ mmg nnt aku nk snap pakai lens pjg tu..

diana~ mau tak emo..aku dlm kete da sumpah2 da..

ja~ hahaha..meh naik kete aku br tau bersih ke tak..

encik~ ko yg emo lebeh..takot..kekeke

anne~ hahaha..samseng gak ko ni ye..mmg jgn bg can org gitu..

zura@iwan said...

mmg suka ati depa je kan..sian penunggang motot tu....selfish..

mama tisya said...

byk gk citer ko kt jlnraya rupanye:-p