IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 2, 2009

Ronggeng Hujung Minggu Part 1

Sabtu lepas aku jalan2 ngan Syarul kt KL..lama oo tak jln2 ronggeng2 gini..
mula tu gi Pertama Complex nk cari sesuatu..sesuatu yg aku idamkan..tp aku bg can Syarul pakai dulu..tak pe..nnt ade duit aku beli hok aku plak..
pastu gi Sogo konon nk gi Red Box amik set buffet dinner plus nyanyi2 3 jam..sekali tu full house le plak..


teros le dgn hiba mkn kt food court nye..


takde ape yg menarik pn..

aku mkn dlm kuali kecik ni ha..



Syarul makan dlm periuk ni..


muke hepi sbb dpt sesuatu dr seseorg..hiks..


pastu roger ke Cineleisure Damansara..masuk la karaoke jamban tu..
jadi le..janji dpt menyumbangkan sore..
aku la yg sore sumbang..
Syarul sore sedap..hehehe haros puji laki sdiri..
antara penyumbang aku jatuh cinta tergolek2 ngan dia sbb sore dia yg class tu ler..hahaha tak bleh blah..


pastu main pool seframe..ade gaya tak?? eksen je lebeh tu..


ade kesah yg terjadi kt Cineleisure tu..mula2 smp sana aku da sedar hp aku takde dlm hangbag tau..pastu aku sedap kan ati ckp la ade la tu dlm kete tinggal..ok la tak mo aku call..kang org luar kete dgr la plak kan..
pastu time main pool tu aku saje la dail pakai hp Syarul..pastu ring sekali aku letak..
sekali tu hp Syarul munyik..tgk2 nama aku yg call..terkejut gile aku..
rupenye ade org jmp hp aku kt car park..kt tepi jalan..fuhh giler btol..
nasib baik la org yg jmp tu baik sgt..
kepada Dr Ramona & Suami (pensyarah UITM Shah Alam) sye nk ucapkan trima kasih byk2..
susah nak jmp org yg jujur mcm ni skrg..
selalu kalo jmp sama ade org amik buat harta sdiri atau pn org just leave it je kt situ..

9 comments:

jiejah d'blogger said...

wasehhhhhhhhhh ada gaya ko main snooker .. nangis anak aku kalau tgk sbb dia minat sesangat wakakaka.

anyway , mujur ada org baik hati pulangkan hp tuh .

phira@mommysofea said...

weiii...x abis2 hp tertinggal...ni dah kali ke bape dah..bahaya betul la...x leh pakai hp mahal2 ni...hehehe

helena's said...

seb baik la de insan baik hati tau..

Anne Zain said...

ada lagi ek org baik2 zaman ni...sib bek la...aku dulu tetinggal enpon dlm bas...(zaman lom register no)..org tu siap leh guna lg no aku tu jd no dier...beberapa bln gak la aku dial still ada lg..huh..ape punya org la kan?

SyaNa said...

jiejah~ gaya kena lebeh wey..kekeke
sure dia nangis lagi terok tgk aku main tak masuk lubang..

phira~ hp aku majuk sbb aku nk hp baru..

helena~ tu la dik..syukurrr..

anne~ tak sume org jujur..mmg sialan la kan..siap buat rete sdiri..hangin je org cenggitu..

mazzura said...

sib baik yg jumpa tu org baik kan..rezeki la tu..

Nana said...

ahha gaya men tu mmg mcm terer je
aku tingin nk blaja men

zura@iwan said...

best ye bdating jln bdua...lama aku x jln2 gini..hehehe...bkarok sekali..hahaha...

zura@iwan said...

owhhh susah woo nk jumpa org kasi blk brg yg jumpa...baik org tu...hehe