IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 25, 2009

Natijah Kejadian..???

hahaaha..tajok ari ni mcm meroyan jek..
natijah tu ape?? aku rse natijah = kesan..btol ke??
sape cikgu Bahasa Melayu??

okey benor nye aku nk story pasal lunch aku..
ari ni berjaya tak kuarkan diri dr opis..
tp tetibe perot aku lapor..teros call bistro kat bwh order Mehun Tom Yam..
see senang kan opisku ini..malas turun call sajok..dia anto teros ke meja aku ;)

mehun yg sgt banyak..mmg tak abis aku makan..



Gadis Sepi...gadis ke??huhuhu



nk tunjuk korg meja aku..disebabkan dlm opis ni ade 2 je staff, so aku kena dok depan..
kire kalo dlm perang tu aku dok depan sekali..
ape2 yg dtg aku kena tempuh dulu...korg pn kalo dtg opis aku kena tempuh aku dulu
kimm dok belakang aku...

tu la keje aku ari ni..buat keje sket2 pastu tgk blog korg..pastu tgk blog aku..
nk pitam rse dok ngadap pc..ngeh..


*bos..halal kan gaji sye ari ni ye..sye makan gaji buta..huhuhu

15 comments:

Bondarock said...

*bos..halal kan gaji sye ari ni ye..sye makan gaji buta..huhuhu - HAHAHAHAHAHHAHAHAHA ... GELAK PECAH PERUT !!!

syana , tempat awak tu mmg sengaja awak kemas2 dulu baru amik gambo eh? kemas jer tu !!! kan kan kan ??? *dengki coz tempat sendiri cam kapal karam*

eLYies said...

hahahhaha....kamo makan gaji buta ke hari ni syana....

bihun tom yam ko sungguh lazat...huhuhu

SyaNa said...

kak rock~ *iskh..camne dia tau aku kemas meja ni???* huhu
kan sye takde keje kak..ngemas2 ler :D..halal gak ler gaji sye tu..kuikuikui

sararisa said...

kak syana...err..err... caya tak..sara nak cakap ni...cam ader kurus skit la...ke gambo tu?? ke camera tu?? ke mata sara....tul...cer tengok balik gamba kat langkawi tu?? hehehehe

SyaNa said...

elyies~ muahahhaa (gelak syaitonn)
best gak gaji buta ni..sedappp

SyaNa said...

sara~ kamo saje nk bg akak sonok ye..kekeke..tu pengcahayaan tu bg nmpk kurus..hahahaa

~Eila @ Along~ said...

wahh..siap leh order takpe jugak syana...ok jugak tuuu

SyaNa said...

eila~ senang keje tak yah turun bwh..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

gambo tu nmpk muka dah kecikkkkkkkkkkkkkkk

fara said...

wah,siap mengaku ko kan hari tu makan gaji buta..bgs2 ni pekerja yang amat jujur.ehheheh

SyaNa said...

diana~ tu teknik pengcahayaan yg baguss

fara~ aku seorg yg jujur :D

bOnda said...

bOss, maafkan saya jugakkkk!!!
kat umah tenet xleh buka, sO kena la buka kat Opish kan??? hehehe =p

(buleh buka tenet tapi takleh nak lOgin..nak kOmen apatah lagi =p)

helena's said...

meja tu mesti da kemas baru tangkap kan kan>??tau da,,,hhehee

Mamamanja said...

tiap2 bulan makan gaji buta hahaha

zura@iwan said...

sng la ko ye...juz order kedai kt bwh..trs hntr ke ko...bestnya..hehe