IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 24, 2009

Jalan-Jalan Cari Makan


Kite makan yok!!
lunch td lepas gi Maybank Bangsar teros menuju ke Station 21..
sgt sedap tau sini..
selalu gi sini sure pakat2 janji ngan geng2 dating..tp td erynn & the geng tak leh join..so kepada kimmi sori la tak roger ko..
kami smp sana pn da kul 1.40 gitu..



ari ni dua2 amek spageti..atas ni aku pny..beza dua ni aku ade sutun & udang + mussel

kimm pny mussel jek

sgt sedap woo..abis la diet aku..
takpe kot..sbb ari ni kan gaji haros la makan sedap :p



kimm sgt berselera..peminat pasta dia ni..

sape yg tak pernah pegi Station 21 ni??
tempat ni kat Bangsar..ko pernah nmpk tak medan selera pesyen lama kt dpn Bangsar Village (tak silap aku ler)..

ko paking kt basement..kedai dia kt atas ko naikla tangga..
corner lot kedai dia..

food dia bagi tekak aku ok..kirenye makanan luar ikot tekak melayu..
tak la lebih masam..tak la lebih creamy..sume tu lite2 jek..

okey selamat makan :)

9 comments:

Mya said...

duhh.. aku suka mussel! yummm....

shiemz said...

Sluurpp... meleleh woo..... berair mulut aku tgk makanan ituew...

SyaNa said...

mya~ besar2 mussel kt situ..

shiemz~ lap sket mulut tu.. :)

Liana said...

huhuhu...memang daku selalu kena tinggal... hehehe... Tak per..Semalam kimmi makan beso...Bos belanja kat Nasi Lemak antarabangsa Kampung baru...jangan tak percaya, kat bangsar dah ada nasi lemak antarabangsa kampung baru...hehehe...

SyaNa said...

kimmi~ amboii..eksen no..nnt bleh la kite tukaq tmpt dating..

mazzura said...

zura pon suka pasta..mmg tak lepas kalau g pizza hut ke..secret recipe ke..

eLYies said...

huwaaaaaaaaaaa..aku tingin lama nak makan kat station 21 ni....adui..biler la nak pi..

SyaNa said...

zura~ minggu ni SR ade promo pasta..pegi la

Elyies~ moh ler dating ngan kami2 ni ha :)

mama tisya said...

dap2