IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 31, 2009

Tag Tentang 6

1) You just go to your photo folder in your computer..
2) Then go to the 6th folder of photos..
3) Then go to the 6th picture in that folder..
4) Put the picture on your blog n description of it.
5) Invite 6 friends to join the challenge.
6) Link them in your blog n let them know they have been challenged.

disebab kan pc kt opis aku ni elek folder gambar *bahaya* so aku amek kt folder hp ye..
setelah dikira..ni la gambor nye...
budak mok2 ni nama nye SOFEA..anak kak phira.. *ingat lg kak phira??* tak ingat gi tgk carta family gombak ye :p
gambar ni disnap time kt umah mama aku..sofea tgh mkn eskem..terlentuk gedik bile aku kuarkan hp..huhu...pandai ko ye..
love u la sofea..
aku nk jemput:
1. awe
4. Lyz
5. anne
kalo korg da pernah buat ampon kan aku ye :p

7 comments:

ar-adawiyah said...

kalau aku yang tak cukup skill aku mohon ampun siang-siang....ehehe...
Tiap kali aku nak baca post ko aku mesti kena copy paste letak kat word sebab ko nyer countdown big day tu besar sangat kat display aku ni...ke ada caranya? mmg tak nampak la separuh dari teks ucapan ko tu...ehehhe...

++eden|essey++ said...

biler ako nk dpt tag dr ko ni...xder sape nk bg tag kt ako...huhuhu..sedihnya...n xmalunya ako...siap mintak2 lg...hahahha

SyaNa said...

awe~ erk..ye ke?? aku pn tak pasti ler :(

jaja~ hahhaa.ingat ko bz woman malas jwb tag :p

helena's said...

seb baik tak kene,,huhu tag melambak tak buat lagi,,

SyaNa said...

helena~ aku tau ko bz..sian nk kaco

mama tisya said...

lama dh tk wt tag

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????