IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 25, 2009

Pasar Malam Prima Damansara

skema btol tajuk..ngeh..ngeh..

pas blk keje smlm teros lompat atas motor Syarul gi pasar malam..
aku nk beli salad :p + buah2 sket..


pasar ni tak besar mana pn..tak peloh pn kalo ronda smp ujung tu...


pastu tekak aku mintak durian..huhuhu..tau durian no good dlm diet..
bukan aku yg nak..tekak aku yg mintak :(



best wooo jln2 naik motor...aku ingat ade sekali tu Syarul bwk aku naik motor gi KL..malam tau..pastu aku bleh tido atas motor..da jenuh dia nk pegang aku sebelah tgn..
pastu mmg takde nye dia nk bwk aku rempit naik motor...



mahal okey durian ni..2 biji RM33.00..aku mana la biasa makan durian mahal..
selalu beli yg selonggok RM10.00..
tak la sedap sgt pn durian ni...agaknye bukan musim kot..ko tekan la pembeli ye...hampeh btol..

12 comments:

++eden|essey++ said...

opocot...trus lompat yea syana....lawak tul lah...tuh ko gune camera aper tuh...cam 100D jerk...hehehe...

gila hapa, 2 bj smpai RM 33 hinggit...mahai tuh...
tekak ako pon nk mintak durian...dh berbulan2 miss nie...laki ako xnak belikan...sbb die anti durian...

Bondarock said...

syana ... hahahahahahah .... sengeh jer bayangkan awak tido atas motor !!!!!! dan betul ... durian itu adalah mahal !!!

Ayu Jaffar said...

atas moto pun bole snap gambo :p

penah gak terbeli durian mhl..... rasanya mcm hampeh, baik beli durian yg longgok RM10 tu, lg puas hati...

SyaNa said...

ja~ haipp camera tepon jek :p
mmg mahai..tak sedap sgt plak tu..

kak rock~ mmg tak bleh la nk tour naik motor mcm akak..
dia ketuk abis2 kak..mahal benor..terkejut time nk byr tu..

kak ayu~ ala kak..tgh motor pelan bleh ler..
tul tu kak..lagi sedap yg longgok2 tu..

eLYies said...

adui syana...ko punya durian..buat aku kepingin...prima damansara celah maner yer..umah aku kat kota damansara...tak pernah sampai lagi area situ...

Liana said...

Syana, kimmi pun selalu tido atas moto masa gi keje...hehehe.... Sib baik tido tak gerak2 kalo tak maunya jatuh! Yg bestnya...tetiba je helmet kimmi berlaga dgn helmet hubby! hehehe....
Wa...durian tu mengancam sungguh! Kimmi selalu beli durian yg dah kopek2 tu! Memang sedap! Nie pun dah teringin sangat nie nak makan durian! balik ni nak beli ler,,,

SyaNa said...

elyies~ sebelah sri damansara & damansara damai

kimmi~ hehee..samo la kite ye..suke tido atas motor..
blk ni gi cari durian..

Encik Cerpelai said...

Durian itu kelihatan sangat jelita di mata gua..!!
Perghhh..!!

jiejah d'blogger said...

last week pun aku mkn doyan ,
sepeket yg dah siap kopek tuh RM20.
giler haperrrrrrrrrr?
cetttttttttt nasib jek aku masa kene darah rendah ~ so dinasihat mkn doyan hhahaha.
anyway , aku x minat pun doyan.
tempoyak mkn laaa wakakaka

MRS. K said...

a'a..
rasanya skang bukan musim durian
tu durian siam ke?

*salam kenal..
tuka link eh..
TQ

SyaNa said...

encik~ durian mahal mau tak perghh..tp itu luaran sajok..dalaman nye tak sesedap mana :p

jiejah~ wohooo mahal nye tak smp 1bijik RM20..kalo aku teros darah mencanak naik..

MRs K~ dia tulis durian kg Pahang..
tggu musim baru sedap makan..

*salam kenal..
sile..sile..

zura@iwan said...

bleh ko tido atas motor...jenuh hb ko nk pegang ko..kakaka..

aiyooo mahalnya doyan tu....hehe