IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 12, 2009

Decision...Keputusan...

kekadang bile kite tgh nak sgt 1 benda tu time tu gak kite nak..da tak bleh nk tahan2 da..nk tggu seminit pn rse da tak bleh da..korang selalu tak rse gitu??
sbb geram pny pasal da tak bleh nk pikir ape da..sambar teros..time nk byr tu rse "ala ni da murah la ni..kt kedai sana tu agaknye lagi mahal.."
pastu bile brg tu da jd hak milik kite baru mcm tersedar.."iskh..camne kalo kedai sana tu lagi murah??..."

hahaha..cam tu la kau rse skrg ni...adoiiii
harap2 la org sekeliling ckp benda aku beli tu murah..mmg berbaloi beli..mana2 family aku yg baca ni tlg ckp benda aku beli tu murah tau..

15 comments:

Anne Zain said...

ce ko gitau pe yg ko beli tu...n harga dier..biar aku ckp murah ke tak..hikhik..
p/s : aku salu dlm dilema cam ko ni...cam kes sabtu lepas gak..wahahaha

helena's said...

banyak kali rase camtu..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

setiap kali nk beli sesuatu mmg aku rasa cm ni ler...
x beli kang, bile smpi umah menyesal...smpi mimpi2 kang..
tapi bile da beli lak...
terpikir kot2 ada lg murah ke lagi cantek ke...
hahaha...

kesimpulannye aku main rembat je...

++eden|essey++ said...

ko beli ape ni syana...baek bg tau...hahhaha..

syana, ako slalu mcm ni expecially kalo nk beli sesuatu yg sgt2 ako bekenan..kang kalo x beli mlm kang sure termimpi pas2 cbuk2 lah ngedeng2 hubby g tmpt tuh blk esoknya juga..pling myampah pegi semula brg yg ako nk tuh dh xder.....nyesallll wehhhhhhh...

tp sib bek cik abg ako tuh pndai saiko bini die nie...mula la nnti amik ati ako...hahaha...sure ako xjd nye beli....hehehe

++eden|essey++ said...

syana ako cube teka ape yg ko beli yea....hihihi

HENPON kan...baek ko angguk pala cepat...hahaha

payiet said...

aku lak ikot konpius huhu

SyaNa said...

anne~ tu rambang mata..kekee

helena~ bkn akak sorg la ye..ade geng

fieza~ smlm tu alkisahnye aku main rembat je ler..keke

ja~ lelaki mmg gitu..cube time dia nk..isteri sokong jek..:p amponnn
ja..angguk2..geleng2..wakakaka

payiet~ ko plak yg pening ye

bOnda said...

selalu gak..tapi malas nak ingat balik..kang sakit hati dibuatnye =p

Mamamanja said...

bila udah beli dan sah jadik hak milik, ABAIKAN jerk yang kat tempat lain tu.. sure x nyesal hehehe

SyaNa said...

bonda~ mmg sakit pn kan kalo tau tmpt len lebih murah

mama~ ade gak kes yg saje nk sakit kn ati sdiri tny rege kt tmpt len..pastu bile tau rege sana lg murah adoiii sakit nye ati

++eden|essey++ said...

aah syana...skang c4 suke sgt wat promotion...ari pon ako bace katalog2 c4, sape ntah letak sebundle katalog c4 ni kt opis ako ntah...tahu lah opis ako ni berkomunikasi ngan org awam....ehehehe

SyaNa said...

azaja~ aku selalu baca iklan C4 kt paper jek..tak nah lak dpt catalog bagai

zazaez said...

Haiii la.. Like mak sedara, like anak sedara.. Mak mok tu kalau dia nak sangat satu2 barang, cakap apa pun, dia nak jugak! Minta tunggu satu hari nak survey harga pun kena beriya pujuk. Kadang2 kena ganti dengan benda lain dulu nak distract mind dia.. Macam sama kan..? ;)

SyaNa said...

JAJA~ nnt tny syarul sama tak??
hanya jauhari mengenali manikam...hahhaa

zura@iwan said...

betui2....kita akan rasa cm tu kan...hahaha..