IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 15, 2011

Cara-cara nak order SUBWAY

ok, aku rasa aku pernah letak cara2 nk order SUBWAY ni
tapi aku pn malas nk korek entry lama..hahaa
so aku paham la kalo ko pn malas nk korek kan

so aku kasi up 1 lagi entry pasal ni ek

ok 1st ko masuk2 kedai tu, ko jgn la pegi kt kaunter bayar teros..ko pegi kt tempat ni dulu..
so dari sini, ko kena la pilih roti ape ko nak
aku selalu amik Parmesan Oregano..

pastu ko pilih kat atas ni plak..ko nak inti tu letak ape
malas sebut nama panjang, ko kabo jek no brape..
aku selalu amik Steak & Cheese..kat situ la ko akan tau brape ringgit sandwich ko

ok pastu ko pilih nak letak sayur2 ape..
senang ko buat jek macam aku
"saya nak sume kecuali bawang.."
hehee mudah kan :p

pastu kan ko pilih sos ape plak..
aku selalu amik BBQ sos, mayo ngan cili sos..


ok settle...
pastu time nk bayar tu kalo ko xmo add ape2 ko bayar teros la kan..tapi kalo terasa dahaga pastu gedik nk rasa chips atau cookies dia ko tambah la RM4.50 kot utk jadikan benda2 tu set
paham ke???

ok ni time dia buat..mmg fresh la dia buat depan kite
tapi ko jgn la kelam kabut nk pilih..b4 step kat kaunter tu ko usha2 dulu nk pilih ape

ok ni aku amik set total sume ni RM15.10
yg ni aku try amik Spicy Italian = RM10.60
pastu add RM4.50 utk jadikan set

paham kan?? lepas ni bleh cuba ek

ni aku makan sorang2 kat SUBWAY KOTA DAMANSARA
time ni nak tggu appointment rawatan kuku


*entry rawatan kuku lambat sket nk kuar :p

13 comments:

cikmOt said...

ko citer terperinci pun, aku still tak paham weii...jom meronggeng ngan aku jom...leh ko ajar cara nak beli ni...sob sob...siann kat aku kann.

POSH76 said...

bessnyer rindu sgt nak makan subway ni

mama tisya said...

lama tk mkn subway..ingt lg mula2 nk order..mmg tkreti..tp aku dgr mat salleh dpn aku order..so aku ikut je..hehehehe..tp skarng udah terror...lg jimat bli ikut ari rm7.50 je

ariffda said...

bila baca n3 ni, rasa mcm dlm games pulak...


hihi

syanasaid said...

cik mot~ jom!!!

posh79~ best opis aku da ade subway..hahaa

erryn~ haah tapi kadang xkena selera aku

ariffda~ hahaa apekah??

adyna said...

tak pernah makan benda nie..sedap kah ia??? nak kena try nanti nie..sebab laki aku ngah giler jalan kat ikea tue

Nana said...

ko tau x
aku xpenah oder
org je selalu tlg oderkan utk aku hehhe

Afne said...

perghhh meleleh wa ckp lu

Dee said...

lama giler rasanya x mkn subway..hehe..eh..awk lupa nak ckp 6 inch ke 1 foot..kang ada yg tak tau..hihihi..

qemaishak said...

oooo baru tahu..nampak sgt xpenah lagi mkn subway ni hehe, tak tahu ade ke tak area sini ni

Pn. Zana said...

ko dh tulis ni cara2, boleh la aku pegi beli..:)

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

adei tak pernah makan la kat subway ni...cam susah je nak order

Anonymous said...

thanks untuk info. sangat berguna untuk yg baru nak bejalar order subways mcm saya :)