IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 7, 2011

Kasut baru Iman

ok cerita basi sebab kasut ni da mcm belacan da..hahaa sgt cute tau 1 hari tu syarul amik aku blk keje, dia tunjuk kasut dia beli utk Iman rasa mcm e'eehh pandai gak laki aku ni pilih kan..haha balik tu terus laju2 kasi test kt Iman..nasiiib muat kan


jeng jenggg jengg...


stylo tak???? :-)


oh iman da pandai tatih2 tau..kadang tu dia lupa tgh2 berdiri lepas tgn pastu gedebook jatuh terduduk..xpe la learning process biar dia jatuh2 biar dia tau sakit kan..

Ahad ni masuk 9 bulan da Iman..

Perkembangan dia???

tak banyak pn benda baru dia pandai..cuma skrg ni kalo kite ckp "sayaaanggg papa..." or "sayaaanggg umi.." nanti dia dtg kt kite pastu gigit hidung..hahaa


ganas ok dia cium..haha main gigit2 hidung..kire kalo sape2 kena gigit hidung ngan Iman tu tanda dia syg abis la tu..


:-)

14 comments:

Fara_Adura said...

Wahwahwah iman.. soo kiut ngan kasut itu.. stylo der. Egegege. Da 9 bulan eh. Jap je kan.. hee

Ami said...

comelnye kasut.lekat kat kaki die syana?muhriz ami pakaikan die asik bukak je eiiii penah jatuh kat kedai sib baik perasan,gi cari dan jumpa balik.

mama_umar_maryam said...

hehehe,aku baru usha boot utk maryam gak, yg dulunye dah xmuat,adeh..

[-suziey-] said...

wei nape aku rasa iman pakai kasut tu terbalik..suppose yg kanan utk yg kiri..besenya kan zig zag pelekat tu ke arah luar..mcm pelik sket bentuk dia..ekekeke:D

pstt..aQeel syg harta bkn mksudnya brg2 dia xpnh jahanam..mksudnya klu g mana2 dia ingt ape brg yg dia bawa..klu trtinggal atau org amik..siap ler..meraung amik balik..ekekek:D

Myra Jay said...

hehee, mmg stylo abes ar kasut Imaan..
Pasni nak soh Imaan sayang acik MJ ar, boleh...? :)

Nana said...

alamak mmg stylo abes la anak bujang ko ni syana

qemaishak said...

gaya cam kasut timberland je..smart2..wah iman gigit tanda sayang ye hehe

AdanyaKauUntukku said...

bila tgk kasut iman ni
akak ingat si Paim
sob sob
Paim sampai skrang pakai kasot kak long dia.....dah 5 tahon dah kasot kak long dia..dia plak pakai haaa...

ibu tak beli2 kasot dia
dah tu..bila beli
dia tak moh pakai
kasot Paim dah buruk tak berpakai
dia serasi ngan kasot kak long dia....mmmmm

Farra Dhelina said...

highcut tu! smart!

Iela Fazielah said...

serius..cute giler kasut tu.... stylo! aku sukerrrr....
ok la iman cium org dgn geget hidung.. irfan lagi hampeh,...ade ke gi jilat pipi org...yaks!

maya amir said...

perghh stylo..heheh..pandai ayah die carikkan kasut:)

MrS. F!zA said...

perghh..syg jnis gigit2 ni..hahaha

*comel kasut tu..

sW33tdARLiNG said...

kalau dah pandai tatih, haruslah kena tambah lagi koleksi2 kasut.. hehehe

Cute MuM said...

hihihi..gigit hidung..
dania kalo suruh sayang die laga pipi..
tapi kalo terlebih sayang, die cakar hidung.. pedih sangat..