IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 28, 2011

Makan Pizza Hut yang ada diskaun 50%

hahaaa semalam mmg diet ke laut..mmg hari2 pn ke laut :p
ntah la, semangat tak kuat kan, menu diet sket punya canggih
:(

pastu mcm aku kobar2 la smlm ni try pizza yg off 50% ikut hari tu
tgk menu hari rabu mcm best jek
pastu niat nk belanja la suami kan :p

ini suami & anak lelaki saya :-)

hahahaa beli kan iman speck hitam koo...macho plak anak aku..hahaa

beli kt tesco mutiara damansara..RM10 jek
aku tgk kt toys r us tu smp nak dekat 30hengget
amboiii mahal benau kan :p

bleh la buat melaram time kuar jalan2..
tp rasa nye xelok kalo bg pakai lama sgt..pening plak anak aku tu kang gelap jek kan


ok moh tgk menu yg ade
ni offer untuk hari rabu ek

sup & garlic bread
RM3.25

pastu air xde offer tau
so amik la air ikut soka tekak kan
aku amik asam boi (yang gelas tinggi tu) sedappp sgt2

super supreme personal lava stuffed crust pizza
RM6.75 yang ni harga sebenar RM13.50
even kecik tp mmg tak abis pn
masing2 kenyang minum air
sbb agak lambat la pizza smp

*teros rindu kt dominos :p
depa kan pantas

pastu amik ayam ni
yg ni pn xde offer..saje amik buat tambah2 kalo xcukup
tp end up sume pn bungkus tapau balik umah


ni ha promo nye

ape lagi, pegi la terjah PIZZA HUT terdekat dgn anda :-)

15 comments:

Nana said...

ko tau
aku kureng sgt menu piza pizza hut ni
sebab aku suka dominos lagi
tu pasai aku nak g ari selasa
nk makan sapegeti
last2 masa selasa lepas..aku ingat kan ari rabu..bangang btol..bila masuk ari rabu br aku tersedar eh semalam selasa bukan rabu
dah tlepas spegeti murah hahah
tgu selasa dpn la plak

mama tisya said...

mamamanja nk blanje pizza smlm tp disebabkan promo 50% ni penuh..so kena waitinglist...so tukar tmpt mkn lain cz pizza kn slow....kn lmbt plak msk opis:-p

sW33tdARLiNG said...

kalau dah namanya pizza.. mana leh diet2 cik adik oiiiitt! kekekeke

qemaishak said...

suka sup & garlic bread tuh..

POSH76 said...

Memang berbaloi kalau 50%ni...comei ur son pakai spek hitam

erienz said...

ala comeinye iman pakai spek mata itam....geram....

nk gi jugak lah mkn pizza...mcm sodapje...sodap sobb murah sikit...hehehe...

syariza09 said...

baru tau la pizza ada offer..thanks..kalo leh ari ni mau terjah ke sana

ieda said...

dikkk bila nie ..
bila mule .. dah lama x makan nie ..
kat sini x der dominos .. pizza hut punn pizza lah huhuu

PUANSTOBERI said...

dia weekday je ke yunk?
weekend takde eh??
aloo..baru igt nak makan ari Sabtu or Ahad ni.
Tp eh.. Isnin ni cuti. leh gi makan. hihikk... ke takde waktu public holiday

SyaNa said...

tak tau la korg dia start bile
tp ade lg offer ni
tp weekdays jek

yg pasal ari senin cuti ade ke tak tu xpasti plak
tp rse ade kot, sbb dia xkabo pn cuti umum xde
gi la try

AdanyaKauUntukku said...

baru start ke Syana
akak baru je makan pizza ahad lepas
tak pasan pun promo nieh.erk

Dee said...

tadi dh tengok..nak pilih hari dulu baru leh pegi..hihihi..

Iela Fazielah said...

aritu ari sabtu..nampak offer ni.. tp hubby xmoh mkn la pulak.... sgt murah ek.... nak gi terjah la

Iela Fazielah said...

oh ye... iman sgt2 comel semenjak rambut dia dah panjang.. muka ayah dia ada rambut ms muda2 dulu.. emcem....!

Myra Jay said...

Sedapnyer pizza.. tp kita sama la suka air asam boi :)